Среда, 24.04.2024, 13:59

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2010 » Октябрь » 24 » 17 тур. "Арсенал" - "Кримтеплиця" 0:0
09:51
17 тур. "Арсенал" - "Кримтеплиця" 0:0
«Арсенал»: Суслов, М. Стоян, Лебединець, Малий, Гудзікевіч, Гонщик (Алексанов, 80), Коваленко, Огиря (Гордієнко, 75), Кармаліта, Піцур (Драголюк, 71), Товкацький (Швець, 84).
«Кримтеплиця»: Бандура, А. Антонюк, Бідний, Щедраков, Д. Антонюк, Єрмак, Симончук (Зубко, 46), Абляметов (Новотрясов, 90 2), Романенко, Старовік (Саранчуков, 62), Голопьоров (Діабі, 59) .
Попередження: Романенко (45), Старовік (56), Огиря (56), Малий (73), Абляметов (86).
«Матч невикористаних можливостей» - саме так можна було б охарактеризувати гру білоцерківського «Арсенала» проти одного з лідерів першолігових перегонів - молодіженської «Кримтеплиці». Якби до гри хтось сказав, що підопічні Ігоря Артимовича в цьому матчі досягнуть нічийного результату, багато шанувальників білоцерківського клубу зраділи б. Мовляв, нічия з таким супротивником - досить непоганий результат. Але ж все пізнається в порівнянні. Наприклад, в матчі з ПФК «Олександрія» білоцерківські уболівальники залишилися задоволені нічиєю. А ось нічия в поєдинку з підопічними Олександра Севидова, якщо взяти до уваги зміст гри білоцерківської команди та всі моменти, створені біля воріт «тепличників», сприймається щось не дуже оптимістично. Адже футболісти «Арсеналу» втратили не один момент, щоб не лише відкрити рахунок, але і розвинути успіх, а як наслідок і здобути в цьому матчі таку бажану перемогу, тоді як моменти, створені гостями біля воріт «канонірів», можна перерахувати на пальцях однієї руки.

Вже не знаю, що і трапилося в цьому поєдинку з кримською командою, але виглядала вона не такою вже й грізною. Можливо, на підопічних Олександра Севидова позначилася елементарна втома, адже не далі як чотири дні тому вони проводили гру проти харківського «Геліоса» і дуже навіть може бути, що до поєдинку з «канонірами» вони не встигли відновитися фізично. Можливо, свою роль зіграв і кілька незвичний стартовий склад, який вийшов на поле білоцерківського стадіону. Нагадаємо, через перебір жовтих карток матч з «канонірами» пропускав кримський захисник Сергій Бойко. Через ушкодження не змогли вийти на поле Дмитро Трухін і Станіслав Печонкін. Можливо, що футболісти «Кримтеплиці» просто «перегоріли», адже кримська команда була на відстані витягнутої руки від нового клубного рекорду, одержимий вони в Білій Церкві перемогу. (У цьому випадку кримчани заробили б максимальну кількість очок у першому колі за всю історію участі «Кримтеплиці» у чемпіонаті серед команд першої ліги). А може бути «Арсенал» для «тепличників» той суперник, до якого прийнято застосовувати епітет «незручний»? Адже ще не разу кримській команді не вдавалося перегравати білоцерківців, ні вдома, ні в гостях... Тоді як «Арсенал» вже знає, як перемагати кримчан. Але цього разу примхлива пані Фортуна відвернулася від «канонірів». Іншого пояснення, підсумковим нулях на табло, особисто я не можу знайти. Адже весь перший тайм пройшов саме під диктовку «Арсеналу». Підопічні Ігоря Артимовича створили у «рамки» гостей стільки небезпечних моментів, що їх з лихвою вистачило б на кілька матчів. Проте ні Василю Товкацькому, ні Євгену Кармаліті, ні Роману Піцуру, ні Вадиму Гонщикові не пощастило залишити свій автограф у воротах кримчан. У деяких випадках білоцерківців підводила неточність на завершальній стадії атаки, в деяких захисники виносили м'яч з лінії воріт, в деяких прекрасну реакцію демонстрував голкіпер Олександр Бандура. Проте були й такі моменти (саме на них я й акцентую увагу) коли за «Кримтеплицю» грало саме Провидіння - направляючи м'яч то в штангу, то в поперечину, але ні в якому разі не в сітку воріт.

Другий тайм був не таким багатим на небезпечні моменти як перша половина гри. Але все одно реалізуй білоцерківці хоч їх частину, поразкою з мінімальним рахунком «Кримтеплиця» навряд чи б відбулася. Однак, як і в першому таймі, м'яч вперто не хотів влітати у ворота гостей. Хоча можливість роздрукувати «тепличників» у першій половині другого тайму була і у Євгена Кармаліти, і у Романа Піцура, і у Василя Товкацького. Намагаючись змінити ситуацію, тренерський штаб білоцерківського клубу одного за одним кидає в бій свіжих футболістів. Тиск на ворота гостей не припинилося, а ось втілитися в забиті м'ячі воно не змогло. Хоча близькі до успіху були і Дмитро Гордієнко (м'яч після його удару «поцілував» хрестовину кримських воріт), і герой попередньої домашньої гри «Арсеналу» Сергій Малий - «шкіряний снаряд» після його «пострілу» пролетів трохи вище поперечини.

Не можна сказати, що кримчани протягом всього матчу тільки й робили що оборонялися. Навпаки, при першій же можливості вони намагалися проводити гострі контратаки, проте оборона господарів грала практично безпомилково. А, не маючи можливості впритул наблизитися до воріт «канонірів», гості віддавали перевагу дальнім ударам. Але ті не несли загрози та ставали легкою здобиччю білоцерківського воротаря Кирила Суслова.

Сергій Резніченко, прес-служба ФК "Арсенал"


Переглядів: 4929 | Додав: Alex
Всього коментарів: 7
7 Asus  
Малого в нападение!!!

5 Gedz  
погода була класна для футбола,Арс показав непогану гру,но те повезло.Думаю в некст матчах прорве.Вперед!

6 jesterfaN  

3 Angeliys  
холодно однако вже грать...

4 jesterfaN  
Погода заїбісь була!

1 Alex  
вибачте за деякі помилки в тексті - поспішав з перекладом щоб як найшвидше викласти матеріал на сайті

2 Admin  
Підправимо, однак дякую!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua