Четверг, 25.04.2024, 10:44

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2010 » Октябрь » 31 » 18 тур. "Титан" - "Арсенал" 2:1 (+ відео)
16:54
18 тур. "Титан" - "Арсенал" 2:1 (+ відео)
Голи: Візьонок 56, Радіонов 82 - Гордієнко 89
Перед першою зустріччю другого кола у багатьох уболівальників Титану були побоювання - як же позначиться двотижнева ігрова перерва на сьогоднішньому матчі улюбленої команди? Як відомо пробіл між турами вийшов з причини зняття з чемпіонату - Фенікса із Калініно. Титанівці, так і не дочекавшись суперника, який до речі надіслав лист про свою неявку, провели контрольну двосторонку на другому полі Хіміка. А через три дні калінінці піднеслися з попелу - правда на зустріч Кубка України проти запорізького Металурга вийшла практично інша команда.



А на півночі Криму всі були в очікуванні рішення Дисциплінарного комітету ПФЛ України. І дочекалися абсолютно справедливого щодо ситуації рішення - технічна перемога Титану з рахунком 3:0, а суперникові відповідно поразку.

Таким чином армянці піднялися на два рядки в турнірній таблиці, залишивши за спиною сьогоднішнього суперника з відривом на одне очко.

За особистим зустрічам у команд була одна гра, історична для Титану. Тоді наші футболісти дебютували на стадіоні Трудові Резерви у Білій Церкві і здобули дуже нелегку перемогу 2:1, відбившись від штурму своїх воріт в кінці зустрічі. Голи у кримчан забили Радіонов (12) і Яровенко (54), а у господарів Піцур (37).

Кримська осінь порадувала вболівальників футбольної погодою. Тепер слово було за Титаном. Він почав гру у живому темпі, з перших хвилин захопивши ініціативу. Вже на першій хвилині Костянтин Визенок обіграв на правому фланзі Кармаліту, робить м'який пас на Яровенко до лицьової лінії Арсеналу. Олександр увійшов у штрафну - небезпечний простріл на пятачок. Там набігав Субочев, але захисник гостей Малий блокує пас і Суслов спокійно забирає м'яч.

На другій хвилині Маслов навісив з флангу в штрафну - центральний захисник вибиває м'яч головою.

На п'ятій хвилині гості огризнулися і досить небезпечно. Слід простріл з флангу в центр штрафного Титану. Атакуючий гравець Арсеналу б'є сильно без обробки - над поперечиною.

Маслов розрізав пасом штрафну гостей - круглий потрапляє в корпус захисника і йде на кутовий. Знову подача Андрія верхи по різаною дузі і воротар ледве вибиває м'яч з воротарського долонею.

У Арсеналу Гонщик по центру протягнув м'яч і б'є здалеку - мимо.

Обрізалися захист Титану, каноніри небезпечно атакують, навіс на дальню штангу -

оборона виправляє свою помилку.

На 12-й хвилині Столярчук і Маслов на фланзі відігралися в стінку, навіс в штрафну - гості вибивають на кутовий.

Атака Титану по центру і Малий збиває Яровенко. Штрафний біля воріт канонірів, 24 метра до воріт. Сильний удар Євгена Волги над стінкою і над поперечиною.

Світличний за традицією кидає м'яч у штрафну, захисник головою вибив м'яч за її межі. Набігає Мартишев, прибирає одного на замаху і б'є. М'яч летить низом під штангу і крутиться в сітці воріт, але із зовнішнього боку.

Титан підтискає суперника. Знову занедбаність Романа Світличного з ауту в штрафний, бек Арсеналу, намагаючись вибити м'яч не попадає по м'ячу, і той від газону рикошетить йому в руку. Арбітр Лисаковский з Одеси промовчав.

Після чергового кутового атака Титану завершується ударом Момотенко вище воріт.

Вадим Ішмаков виводив Субочева довгим пасом зі своєї половини у штрафну червоно-білих, але той не встигає на дуже сильну передачу.

Гості небезпечно контратакують - сильний удар капітана Арсеналу Гудзікевича зльоту - захисник Титану попадає в м'яч. Небезпечний момент.

Вже на 30-й хвилині тренер Арсеналу проводить першу заміну. Виходить Швець замість Товкацького.

Відразу гра гостей пожвавлюється. Гонщик проходить по центру і сильно б'є прямим ударом. Артем Кошелев, витягнувшись у струнку, парирує м'яч з далекого верхнього кута. Каноніри намагаються добити, але травмують голкіпера Титану, що кидається в м'яч. Лікарі надають допомогу Артему, а винний Швець отримує жовту.

М'яч сильно летить в штрафну гостей по центру - капітан канонірів не потрапляє по м'ячу, а Яровенко не встигає за круглим.

Сильно б'є Маслов з 30-ти метрів - вище воріт.

Найнебезпечніший удар Субочева у дальній кут і голкіпер Суслов парирував м'яч у кидку.

Підтятий навіс Маслова в штрафну воротар Арсеналу вибиває кулаками.

У компенсований час першого тайму невелика пожежа біля воріт Титана - захисник не потрапив по м'ячу, намагаючись його винести, але партнер підстрахував.

На початку другого тайму провал у захисті господарів. Піцур одноосібно вбігає у штрафний зелених, не зближуючись сильно б'є верхи під штангу, але Кошелев парирує м'яч на кутовий. Гольовий момент!

Знову Арсенал намагається атакувати. Капітан Титану Столярчук перериває простріл у своєму штрафному майданчику.

Гонщик проходить до воріт кримчан - захист виніс м'яч.

Тут же небезпечна контратака у виконанні Столярчука - оборона канонірів зриває ривок захисника господарів.

Яровенко виходить на ворота Арсеналу по центру в боротьбі із захисниками, Суслов кидається йому в ноги і з другої спроби м'яч забирає.

57-я хвилина зустрічі. Кращий бомбардир Титану Костянтин Визенок увійшов по центру в штрафну суперника і влаштував захисникам карусель. Після серії помилковий замах, Базель з лівого технічно кладе шкіряний снаряд у ближню дев'ятку воріт Суслова. Воротар у відчайдушному стрибку, був безсилий. Стадіон стоячи аплодує індивідуальній майстерності досвідченого форварда.

А незабаром у воріт Титану, з торця штрафний, стався незрозумілий казус захисту і воротаря. Не ясно хто начудив, але будь каноніри спритніші й все могло закінчиться плачевно для господарів.

Несильний удар нападника гостей у боротьбі з захисниками Кошелев без проблем забирає.

Замість Яровенко на полі з'являється Радіонов - джокер Титана, який, нагадаю, забив Арсеналу в першій зустрічі.

Господарі контратакують - удар в обличчя отримує Столярчук, але гра не зупинена. Визенок видряпав м'яч у суперника і запустив на фланг Радіонову. На підступах до штрафного оборона знешкодила ситуацію. Лисаковский після цього допускає лікарів до капітана Титану.

Визенок виводить Євгенія Радіонова на дуель з голкіпером канонірів, а той на лінії штрафної кидається в ноги і забирає м'яч.

Довжик і Визенок починають атаку, м'яч на фланзі у Світличного, навіс на Радіонова. Євген, надісланий захисниками червоно-білих, головою буквально з п'яти метрів міг розстріляти ворота Арсеналу, але навіс вийшов трохи зависокий, і нападаючий ледь дістає м'яч. Вище воріт, але було дуже небезпечно.

Волга накрутив захисників, але удар з лівої не виходить.

Кошелев забирає верхній м'яч, вибиває в полі. Визенок, відвоювавши круглого, б'є здалеку і зльоту під поперечину - воротар парирує.

Упускає 100% можливість зрівняти рахунок вийшов на заміну канонір Гордієнко. Вихід один на один увінчався перемогою Кошелева.

Тут же Антон Шарко, поміняв Візенков, виводить Радіонова на побачення з воротарем. Євген не зміг приборкати м'яч на нерівному газоні, удар виходить слабким і круглий потрапляє в руки голкіпера.

82-а хвилина. Радіонов виправляється. Євген входить у штрафну, перекидає одного захисника, другого і вбиває м'яч від поперечини в сітку. 2:0! Фантастичні голи нападників Титану за рахунок свого індивідуальної майстерності.

Треба віддати належне гостям. Вони не опустили руки і ось вже небезпечно б'є Гордієнко з кута штрафного майданчика у дальній кут воріт Кошелева. М'яч з відскоком від газону пролетів поруч зі штангою.

Гол престижу все ж відбувся. З флангу навішує капітан гостей, пас вийшов дуже точним. Високо пролетівши по штрафному Титану, м'яч пірнув прямо на голову Гордієнкові, який буквально з метра вніс його в сітку. Захисники не встигають накрити нападника на дальній штанзі і рахунок стає слизьким.

Компенсовані шість хвилин виявилися просто валідольними.

Штрафний на половині Арсеналу, до воріт метрів 25-30. Довжик навішує, але захист виносить. Роман Світличний перший на м'ячі, сильний удар зльоту здалеку - Суслов витягує м'яч з під поперечини.

ОВідповідь гостей. Небезпечна ситуація біля воріт Титану, але Столярчук вибиває м'яч. Команди обмінюються атаками з останніх сил.

Невдалий навіс Довжика, і вже Арсенал по правому флангу атакує, простріл низом по лінії штрафної - Мартишев в підкаті вибиває м'яч подалі від своїх воріт.

Лисаковский дає фінальний свисток, а вболівальники дякують Титан за важливу перемогу, адже попереду три складні ігри з фаворитами чемпіонату, в яких окуляри взяти буде дуже не просто.

Сергій Серафимів, спеціально для UA-Футбол

Переглядів: 3454 | Додав: Admin
Всього коментарів: 5
5 jesterfaN  
Согласен з адміном +1

4 Angeliys  
,..

3 ТИТАНИК  
СМОТРИМ ВИДЕО ОБЗОР:
http://fctitan.titanexport.com/load/titan_arsenal_2_1_0_0/2-1-0-443

1 новый мер  
Жаль вот это сострадание- даже титаники пишут что такой слабой команды еще не видели... И долго еще эти будут мутить и эксперментировать. А может почистить рыбу из головы??? Динамо вот смотри как по-перло.....

2 Admin  
Все вирішує цей чемп: дограємо точно з Артимовичем, а висновки робитимуться з огляду на підсумкове місце в турнірці.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua