Пятница, 29.03.2024, 16:42

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Март » 2 » "Арсенал" вирушив до Криму
15:10
"Арсенал" вирушив до Криму
Завершивши свій третій збір трьома контрольними матчами («Єдність» - 1:0, відзначився Антоненко, дублюючий склад столичної «Оболоні» - 4:0, дубль на рахунку Постолатьева, по голу на свій рахунок записали Товкацький і Леонов, «Динамо-2» - 0:1) білоцерківський «Арсенал» відпочивав всього лише кілька днів. А вже 28 лютого, підопічні Ігоря Артимовича виїхали на свій завершальний навчально-тренувальний збір в кримське селище Куйбишево. Нині до другого кола у складі білоцерківської команди готуються 20 футболістів.
Воротарі: Кирило Суслов, Мар'ян Марущак, Богдан Мельниченко.

Захисники: Сергій Малий, Дмитро Стоян, Олександр Лебединець, Олександр Антоненко, Вадим Гонщик.

Півзахисники: Юрій Ковельський, Сергій Алексанов, Станіслав Гудзікевич, Владислав Огиря, Костянтин Коваленко, Сергій Костюк, Дмитро Леонов, Євген Кармаліта, Павло Рибковський, Володимир Вербний.

Нападники: Василь Товкацький, Володимир Постолатьєв.

Незабаром у тренувальний табір «канонірів» має підтягнутися ще кілька потенційних новачків, однак їхні прізвища з'ясувати поки що не вдалося. Нагадаємо, що станом на сьогоднішній день білоцерківський клуб офіційно поповнився п'ятьма новими гравцями: воротар Мар'ян Марущак, півзахисники - Дмитро Леонов, Сергій Костюк, Юрій Ковельськй і форвард Володимир Постолатьєв. Продовжуючи трансферну тему, необхідно відзначити, що до озвучених раніше міжсезонних втрат «Арсеналу» (нападники - Роман Піцур, Ігор Швець, Дмитро Гордієнко, півзахисник Андрій Драголюк і воротар Назар Литвин) додався ще один форвард - Дмитро Бровкін, який перейшов у харківський «Геліос» . Не виключено, що вже в найближче майбутнє список гравців, які залишили білоцерківську команду під час нинішнього зимового антракту, збільшитися ще на два-три прізвища, але, знову ж таки, про конкретних іменах поки нічого не відомо.

У Криму «Арсенал» візьме участь у Міжнародному турнірі «Кубок мера Євпаторії», що стартував у перший весняний день. Свою першу гру в рамках цього змагання «каноніри» проведуть 3 березня проти команди «Мир» з Горностаївки.

Кримський збір білоцерківців тривати до 13 березня. Тиждень, що залишився до старту весняного циклу змагань підопічні Ігоря Артимовича проведуть у Білій Церкві.

Андрій Варакін, спеціально для UA-Футбол


Переглядів: 2696 | Додав: Alex
Всього коментарів: 3
3 zapod  
Антоненко уже забил :) !!!Молодчага,так держать!Арсенал ВПЕРЁД!!!!!!

2 Абодей  
Там еще Антоненко может и нападающего и полузащитника! Так что прорвемся!

1 Angeliys  
жах лише 2 форварда, воротарів і то більше і це ще не все, ну а чому Кохмана не підписали він же начебто і голи забивав?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Март 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua