Вторник, 16.04.2024, 21:48

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Март » 31 » 23 тур. "Арсенал" – "Дністер" 0:0
15:27
23 тур. "Арсенал" – "Дністер" 0:0
«Арсенал»: Суслов, М. Стоян, Лебединець - к, Налигач, Антоненко (Алексанов, 62), Ковельський (Вербний, 67), Коваленко, Рибковський (Фурта, 46), Леонов, Івашко (Товкацкій, 46), Огиря (Гонщик, 46).
«Дністер»: Лавренція, Буряк, Мельник, Білозор, Поспєлов, Д. Пархоменко, Продан, Полтавець - к (Булганін, 84), Опря, Степанишин, Косирін (Якименко, 81).
Попередження: Рибковський (24), М. Стоян (74) - Степанишин (90)
Схоже, незабаром «Арсеналу» потрібно буде привласнювати титул наймиролюбнішої команди. Якщо після закінчення першого кола в турнірній таблиці у графі «нічия» у білоцерківців фігурувала цифра 2, то після трьох турів відновленої першості підопічні Ігоря Артимовича третю гру поспіль закінчують з нічийним результатом. Але всім давно вже відомо: нічия - нічиї різниця. Домашню мирову з алчевською «Сталлю» білоцерківські уболівальники сприйняли стримано. Мовляв, непогано, суперник цей-то не з простих. Результативній виїзній нічиї з ужгородським «Закарпаттям» шанувальники «Арсеналу» зраділи, мовляв, це дійсно непогане досягнення. Адже в цьому чемпіонаті на своєму полі ужгородці втратили очки лише одного разу, і також зіграли внічию. А ось у звітному поєдинку з «Дністром» білоцерківські шанувальники футболу (пам'ятаючи, що в матчі першого кола «Арсенал» на виїзді переграв овідіопольців) очікували від своїх улюбленців лише перемоги. Але очікування, на жаль, не виправдалися. І цей нічийний результат сприймається не так оптимістично як два попередніх. Чомусь...

Стартовий склад «Арсеналу» практично нічим не відрізнявся від того, в якому він проводив дві попередні зустрічі. Був всього лише один виняток. Але зате істотний. Через перебір жовтих карток гру з «Дністром» був змушений пропустити один з лідерів «Арсеналу», його капітан Станіслав Гудзікевич. На фланзі його замінив Павло Рибковський. Оборонні ж редути білоцерківців залишилися незмінні: Владислав Налигач та Олександр Лебединець - в центрі, Максим Стоян та Олександр Антоненко по краях. Своє звичне місце «опорника» зайняв Костянтин Коваленко. За фланги відповідали Юрій Ковельський і вищезазначений Павло Рибковський. У центрі був задіяний Владислав Огиря, а вперед були висунуті Дмитро Леонов та Руслан Івашко.

У «Дністра» в центрі оборони діяли два Сергія Білозір і Мельник, по флангах Дмитро Поспєлов та Ігор Буряк. Опорним півзахисником був Дмитро Пархоменко, на флангах грали Олександр Степанишин та Анатолій Опря. Попереду був Олександр Косирін, в ролі «піднощиків снарядів» виступали Валентин Полтавець та Василь Продан.

Матч активніше почали номінальні господарі. І буквально на п'ятій хвилині вони створили біля воріт суперника щось схоже на небезпечний момент. Після довгого навісу у штрафний майданчик «Дністра» увірвався Павло Рибковський і викотив м'яч під удар Руслану Івашко. Але пробити по воротах форварду «Арсеналу» завадили Овідіопольські захисники. Такий початок поєдинку вселило надію в серця білоцерківських вболівальників, однак запалу «канонірів» надовго не вистачило. І вже до п'ятнадцятій хвилині зустрічі «Дністер», стараннями свого нев'янучого капітана Валентина Полтавця, вирівняв гру, і сам потихеньку почав нагнітати обстановку біля воріт «Арсеналу». Саме Полтавець, намагаючись знайти кого-небудь зі своїх партнерів, довгою передачею навісив м'яч у штрафний майданчик господарів. Але замість пасу, вийшов удар по воротах, і міг би виникнути небезпечний момент, але Олександр Лебединець здорово розібрався в ситуації і вибив м'яч далеко в поле. Точними ударами намагалися завершувати атаки своєї команди і Олександр Степанишин з Анатолієм Опрею. Але їх «постріли» не несли в собі велику небезпеку для воротаря білоцерківських воріт Суслова Кирила. А ось у його партнерів довгий час з точним завершальним ударом якось не складалося. Хоча «канонірам» і вдавалося розігрувати швидкі комбінації, але в останній момент або непогано грала захист гостей, що блокує удари білоцерківців, або м'яч пролітав далеко від воріт. Взяти хоча б до уваги епізод, коли Олександр Антоненко увірвавшись у штрафний майданчик гостей, виклав м'яч під удар Івашко, але Руслану пробити по воротах, постелити в підкаті, перешкодив Сергій Білозор.

На початку другого тайму тренерський штаб «Арсеналу» робить відразу три заміни і це значно пожвавлює гру «канонірів». Якийсь час вони більше контролюють м'яч, більше часу проводять в атаці, але при цьому, моменти, які можна охарактеризувати як небезпечні, більше виникає саме біля воріт господарів. Олександр Косирін, який вийшов на ударну позицію, не дав можливості пробити по воротах його тезка, захисник «Арсеналу» Лебединець. Трохи пізніше голкіпер «Дністра» Олександр Лавренція довгим пасом від своїх воріт практично вивів Анатолія Опрю один на один з Кирилом Сусловим. Але овідіопольський півзахисник не зміг переграти білоцерківського воротаря. А кілька хвилин по тому гості втратили свій найреальніший момент відкрити рахунок у матчі. Степанишин пробиваючи штрафний удар, намагався навісити м'яч на Косиріна, що знаходиться у воротарському майданчику суперника. Суслов випередив колись відомого нападаючого, першим на добиванні був Дмитро Пархоменко, але його «постріл» блокували білоцерківські захисники.

Були дуже близькі до успіху і підопічні Ігоря Артимовича. Флангову подачу Вадима Гонщика замикав Юрій Ковельський, але пробив трохи вище воріт. Через кілька хвилин вже Олександр Лебединець міг стати автором гола, коли після кутового удару головою намагався переправити м'яч у ворота гостей - «шкіряну сферу» прийняла на себе штанга. Не вийшло принести перемогу своїй команді і у Дмитро Леонова. Після знижки Василя Товкацького він пробив вище воріт ...

Як підсумок - нульова нічия. Цікаво, що обидві команди у весняній частині чемпіонату досягають тільки нічийних результатів. Для «Дністра» це друга нічия, для «Арсеналу» - самі вже знаєте яка. Цікаво й те, що в другому колі минулого чемпіонату «Арсенал» вдома розійшовся з «Дністром» також з аналогічним рахунком. Статистика? Чи все ж традиція?

Андрій Варакін, спеціально для UA-футбол


Переглядів: 3961 | Додав: Alex
Всього коментарів: 3
3 Angeliys  
а коли вже перемагать будем?

2 zapod  
нормально!!!жаль конечно что не выйграли(((но вы посмотрите какой у Днестра состав!!! три игры без поражений...всё таки молодцы!!!

1 Футболисттт  
Моглиб і краще))))))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Март 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua