Четверг, 28.03.2024, 22:48

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Ноябрь » 5 » 19 тур. "Нива" – "Арсенал" 0:2 (+ прес-конференція)
23:48
19 тур. "Нива" – "Арсенал" 0:2 (+ прес-конференція)
Голи: Постолатьєв 78, Степанчук 90 +2
"Нива": 1.Гайдаржі - 5.Гетьман, 10.Найко, 2.Немчанінов, 22.Прачук - 3.Ярмолюк (20.Кушка, 75), 13.Герасимець, 7.Лук'янець (6.Назарчук), 9.Варченко, 11. Бовтрук - 27.Козьбан
"Арсенал": 1.Марущак - 2.Стоян, 8.Ковельский, 15.Налигач, 18.Малий, 5.Рибковський, 4.Гонщик, 3.Проневич, 11.Костюк, 6.Леонов, 13.Товкацький
Вінницька "Нива", програвши черговий домашній матч, знову "повернулася з небес на землю", показавши, що успіх в Охтирці був, швидше, випадковістю, ніж закономірним виходом з кризи. Думаю, що ніхто не може дорікнути команду у відсутності бажання грати і перемогти. Все свідчило про те, що хлопці серйозно налаштовувалися на гру - "енергетичне коло" в центрі поля, досить непоганий перший тайм, наявність ВІП-обласних персон в ложі преси та нового тренера, який спостерігає за грою, але проти природи, майстерності та функціональної готовності не попреш - другий тайм був явно провалений і потрібно визнати, що рахунок закономірний, хоча шанси дотягти до нічиєї були непогані, але не вистачило 12 хвилин, сил, концентрації і... тренера. Так-так, думаю, що саме тренер зміг би вчасно відчути момент, коли потрібно було замінити деяких гравців, у яких явно не пішла гра, а також зробити своєчасні заміни, не чекаючи моменту, коли команда просто перестане бігти в атаку, повертатися і догравати епізоди. Заміни Ігоря Артимовича значно підсилили гру "Арсеналу", а пара замін у вінничан була зроблена пізно і допомогла, як мертвому припарки...

Склад «Ниви», у порівнянні зі складом матчу в Охтирці, зазнав деяких змін. Враховуючи дискваліфікацію Гергелюка, в основі вийшов Юрій Ярмолюк, який грав на позиції опорника, Прачук змістився на фланг, а Немчанінов зайняв місце Гергелюка. От і всі перестановки. В іншому, все ті ж люди, все на тих же місцях. Ну, хіба що можна відзначити те, що Дмитро Козьбан в гордій самоті намагався таранити оборонні редути "Арсеналу". Це було складним завданням, явно не вистачало напарника по атаці, який міг би відтягувати на себе захисників, надаючи вільні зони.

Гра почалася жваво. "Нива" першою дуже небезпечно потривожила воротаря "Арсеналу", якось дуже легко і просто провівши швидку атаку, що закінчилася попаданням Козьбана в поперечину. Далі протягом всього тайму команди обмінювалися гострими випадами, раз у раз перехоплюючи ініціативу з рук в руки. Вінничани вдало комбінували, досить багато били, але все не точно. М'яч раз по раз пролітав поруч зі стійками воріт. Можна навіть сказати, що "Нива" у першому таймі виглядала цікавіше. Явно було видно бажання, намагалися грати швидко і гостро. По такій грі, якщо не перемога, то нічия була б цілком закономірним і нормальним результатом, "Нива" була близька до того, щоб звести четвертий матч поспіль "на нуль" пропущених, але на жаль, другий тайм все зіпсував. Сил поменшало, команда якось знехотя переходила в атаку, ще більш неохоче поверталася з чужої половини поля, почастішав брак у передачах, почали не добігати, не догравати і у суперника з'явилися вільні зони, якими він холоднокровно скористався, здобувши цілком заслужену перемогу. Зрозуміло, що "Арсенал" на ходу, "Арсенал" у цьому сезоні гарний і не даремно займає місце в четвірці лідерів, але все одно, від "Ниви" очікувалося більшого. Тепер всі очікування і надії перенесуться на останні два тури цього року з командами, які знаходяться "в одній ваговій категорії" з "Нивою" - виїзна гра за "шість очок" з "Зіркою" і домашній матч з "Миколаєвом", займає 14 місце.

Післяматчева прес-конференція

Ігор Артимович (головний тренер ФК "Арсенал" Біла Церква)

- "Арсенал" сьогодні знову виграв, продовживши свою переможну серію. Чи думали ви, що гра складеться для вашої команди так просто?

- Ні, я не сказав би, що це була легка перемога. Ви бачили, що у першому таймі була рівна боротьба, не без моментів, як біля одних, так і біля інших воріт. Що мені здалося, у другому таймі ваша команда трошки підсіла. Можливо, це моє суб’єктивне враження, але мені здалося, що вони важче поверталися назад. Появились у нас моменти з правої сторони – один і другий. Ми їх не реалізували, але потім забили гол зі стандарту і довели матч до перемоги.

- Перелом гри трапився після того, як вийшов на заміну Постолатьєв.

- Постолатьєв, це наш основний гравець, але він після травми і його відсутність відчувається. Його ще не вистачає на 90 хвилин, тому планувалось – хвилин 45, 35. Так і вийшло. Звичайно, коли він виходить, нам легше грати – і хлопці можуть через нього обігратись.

- "Арсенал" на дану хвилину займає третє місце в турнірній таблиці, чи змінились завдання клуба на сезон?

- Ще не грала "Кримтеплиця". Завдання не змінились. Ми розуміємо, що тягатись з такими грандами, як "Закарпаття", Запоріжжя, Севастополь нам ще не під силу, але ми, в міру своїх можливостей вижимаємо все, що можемо. Якщо ми займемо п’яте місце, я вважатиму це хорошим результатом.

Паша Касанов (спортивний директор ФК "Нива" Вінниця)

- Після блискучої виїзної перемоги 4:0 здавалось, що команда і вдома порадує своїх вболівальників. Що трапилось?

- Ви повинні розуміти, не буває чудес. Розумієте, ми зараз переживаємо складну ситуацію в клубі. І що стосується тренерського складу. Ще офіційно не призначений Віталій Косовський, який може керувати командою. Він сидів на трибуні, дивився. Всі ці моменти позначаються негативно. У першому таймі команда старалася. У другому таймі команда підсіла і стала допускати грубі помилки, але це робота тренерів і я так само, як і інші глядачі, хочу, щоб команда вигравала. Але не завжди виходить так. Я вважаю, що роботи у нас багато і та мета, яку ми ставили - зберегти команду в першій лізі, створити боєздатний клуб, ми будемо в цьому напрямку працювати.

- Сьогодні був позитивний момент - на грі був присутній голова обласної ради Сергій Татусяк.

- Я ще раз повторюся. Я неодноразово говорив, що мета того, що ми не вийшли на поле в грі зі "Сталлю" - привернути увагу до команди. Для того, щоб влада міста і області повернулися обличчям до команди. Тому, присутність Сергія Пилиповича говорить про те, що керівництво міста і області бажає, щоб команда була. Я два рази зустрічався в губернатором, керівництвом міста, запевнили, що хочуть команду бачити, хочуть допомагати. Але подивимося. Час покаже...

- Коли буде офіційно представлений новий головний тренер вінницької "Ниви"?

- У нас же є ще старий тренер. Виходить, що він просто не виходить на роботу, не написавши ні заяви, нічого, просто не виходить на роботу. Ну, будемо звільняти, якщо людина не виходить на роботу. І думаю, що після цього, у найближчі три дні, ми звільнимо його й тоді укладемо контракт з іншим тренером.

- Безпосередньо під час гри командою керує Остапенко?

- Я не можу сказати, що чисто Остапенко. Зараз складно сказати - вони спілкуються і до гри і під час гри. І по телефону. Але все одно - вирішальне ланка під час гри це гравці - налаштовували, говорили з ними вчора і сьогодні, але це не вирішальний фактор.

Ігорок, niva.vn.ua
Переглядів: 3702 | Додав: Admin
Всього коментарів: 4
4 Саня  
Стёпа лучший!!!

3 Dmytro  









2 Dmytro  

1 Admin  

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Ноябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua