Четверг, 25.04.2024, 22:15

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Ноябрь » 20 » 21 тур. "Львів" – "Арсенал" 1:4
20:18
21 тур. "Львів" – "Арсенал" 1:4
Голи: Луцик 42, Костюк 11, Постулатьєв 49, 62, Антонюк 90+2
Арбітр: Геннадій Махно (Кіровоград)
ФК «Львів»: Череднюк, Лазар, Мостовий (к), Жук, Заставний, Гринчишин (Петрик, 68), Грицай (Гончарук, 89), Луцик, С.Косар, Козловський, Казан (Химич, 55). НЗ: Рипновський, Варивода, В. Косар, Макарович.
«Арсенал»: Марущак, Стоян, Лебединець, Налиган, Малий, Проневич, Костюк (Славов, 74), Леонов, Алексанов (Вербний, 76), Гонщик (Антонюк, 80), Шупік (Постулатьєв, 46). НЗ: Суслов, Антоненко.
Попередження: Жук 27 – Шупік 29
Футбольний клуб «Львів» нарешті повернувся до рідного міста. Це була перша гра «синьо-золотих» на стадіоні «СКА» після чотирьохрічної перерви. Клуб довго йшов до цього, адже весь цей час у Львові для команди пристановища не знаходилося. Місцеві уболівальники прийшли підтримати свою команду, яка зустрічалася з білоцерківським «Арсеналом», командою, яка знаходиться у верхній частині турнірної таблиці і бореться за вихід у Прем’єр-лігу.

«Каноніри» до цього матчу підходили з хорошим настроєм, адже в минулому турі здобули перемогу над дублерами столичного «Динамо»; «леви» ж, показавши досить непогану гру у матчі з «Нафтовиком» та перемагавши по ходу зустрічі, все ж програли. Тому вони дуже хотіли нарешті добитись результату і показати себе з якнайкращої сторони перед львівськими уболівальниками.

Ворота господарів захищав Череднюк; у захисті діяли Заставний, Лазар, Мостовий (к) і Гринишин; у півзахисті грали Жук, Грицай, Химич та С. Косар; на позиції нападників діяли Козловський і Луцик. Стражем воріт гостей був Марущак, якому ФК «Львів» далеко не чужий; захист становили Стоян, Малий, Проневич і Налиган; у півзахисті грали Алексанов, Гонщик, Леонов, а загрозу воротам суперника «несли» Шупік та Костюк.

На початку матчу гостріше виглядав «Арсенал»: Леонов і Алексанов класно пробили вище воріт, чим заявили про неабияке бажання перемогти. І вже на 11-й хвилині забили перший гол: спочатку Алексанов з Шупіком організували хорошу атаку біля воріт господарів, а потім Костюк, скориставшись неуважною грою захисників «Львова», котрі вибили м’яч просто на нього, точно пробив по центру воріт Череднюка – 0:1. Згодом львів’яни організували чудову контратаку, проте Костюк встиг «постелитися» під м'яч і відвів загрозу від воріт «Арсеналу». «Леви» намагалися щось організувати біля воріт суперника, проте їхні атаки були «беззубими». Далі гра продовжувалася без надто гострих моментів, а боротьба точилася переважно у центрі. На 30-й хвилині гості організували чудову атаку: Костюк простелив з правого флангу, після чого Шупік класно пропустив м’яч на Гонщика. Вадим сходу пробив, але чудовий сейв Череднюка врятував господарів від чергового пропущеного голу. Натомість за три хвилини до кінця першого тайму забили львів’яни. Заставний пройшов правим флангом, прострелив у штрафний майданчик на Косаря, той віддав на Луцика, і Антон не залишив шансів Марущаку – 1:1.

На початку другого тайму білоцерківці знову вийшли вперед. На 49-й хвилині прострілом з кутового скористався Постулатьєв, котрий недавно вийшов на заміну і точно пробив по воротах Череднюка – 2:1. А через 13 хвилин гості забили втретє: дублем відзначився Постулатьєв, пробивши з центру штрафного майданчика – 1:3. На 70-й хвилині «каноніри» організували ще одну хорошу атаку зусиллями Костюка, Леонова і Гонщика. Гра ж господарів у другому таймі взагалі розклеїлась. Далась взнаки в черговий раз підготовка і, «синьо-золоті» просто фізично не витримували темпу гри. За 10 хвилин до кінця матчу склалося враження, що обидві команди просто дограють матч. Не було боротьби та гострих атак, а гра велася переважно в центрі поля. В кінці матчу класно пробив Леонов, але Череднюк удар парирував. Львів’яни організували атаку зусиллями Жука, Заставного та Грицая, але Віталій пробив прямо в руки воротарю. Та все ж фінальну крапку в матчі поставили гості. На 90+2 хвилині львівські за захисники не змогли завадити Антонюку, котрий скориставшись передачею Постулатьєва, зблизька низом пробив у ворота Череднюка – 1:4.

Якщо аналізувати матч в цілому, то команди, незважаючи на 5 забитих голів, нічого цікавого не продемонстрували. Не було багато гострих моментів, а темп гри був не надто високим, особливо у другому таймі. У команді гостей можна виділити хіба-що Постулатьєва, котрий відігравши лише один тайм, і дублем відзначився, і гольову передачу віддав.

«Львів» в черговий раз програв і підтвердив, що команді потрібні серйозні зміни у міжсезоння. «Арсенал» натомість продовжує перебувати у верхній частині турнірної таблиці, проте також змін команді не уникнути. В. о. головного тренера «Львова» Роман Марич підтвердив, що гості перемогли на класі, адже в них досить хороша і збалансована команда. Останній матч в цьому році «Львів» проведе в Кіровограді проти місцевої «Зірки», а «Арсенал» завітає в гості до «Одеси». Вже після цих ігор команди підуть на зимову перерву і підбиватимуть підсумки за увесь сезон.

Марія Волошина, спеціально для UA-Футбол
Переглядів: 4352 | Додав: Admin
Всього коментарів: 211 2 3 »
21 Early  
Arteicls like these put the consumer in the driver seat-very important.

20 БЦ  
Молодці наші хлопці,чекаємо продовження весною

19 Валерыч  
Останній матч в цьому році «Львів» проведе в Кіровограді проти місцевої «Зірки», а «Арсенал» завітає в гості до «Одеси». Вже після цих ігор команди підуть на зимову перерву і підбиватимуть підсумки за увесь сезон.
ЧТО ЭТО ЗА БРЕД?! ВСЁ! ЗИМА! ВСЕМ СПАТЬ!)))

18 Angeliys  
3 місце для Білої Церкви це вже героїзм, як для нашого міста, головне взимку не втратити гравців основи, і укріпить деякі позиції!

17 ArSeNaL BC  
Арсенал красавци))))

16 jamalli  
достойное завершения сизона

15 Dmytro  

14 Dmytro  

13 Dmytro  

12 Dmytro  

1-10 11-20 21-21
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Ноябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua