Среда, 24.04.2024, 05:55

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Январь » 5 » «Арсенал»: підсумки першої частини сезону
17:47
«Арсенал»: підсумки першої частини сезону
«Арсенал» - команда, яка в першій частині сезону приємно здивувала.
Трансфери

Перше, що слід сказати, фактично всі футболісти, яких «каноніри» підписали в літнє міжсезоння, допомогли команді. Напевно, найкращим придбанням можна назвати Дмитра Проневича, чиї голи і результативні передачі допомогли команді здобути перемоги над «Львовом», «Олімпіком», «Зіркою», «Миколаєвом», і «Нивою».

Свого роду джокером став Сергій Степанчук, який перейшов з «Кременю». В останніх іграх перед перервою півзахисник виходив на поле з лавки запасних. Тим не менш, навіть 15-35 хвилин йому вистачало для того, щоб відзначитися у воротах суперника.

Зі змінним успіхом грали Євген Шупік та Вадим Славов. Дмитро Антонюк, котрий перейшов із «Прикарпаття», практично всю першу частину чемпіонату відіграв в «основі», лише тільки в останніх поєдинках втратив місце в основному складі.

Несподіваний лідер

Після чотирьох зіграних турів у чемпіонаті «Арсенал» виявився одним з лідерів. В активі команди було 4 перемоги і 12 очок. Однак після цього послідувало прикра поразка в «Одесі», випадковість якої довела наступна зустріч. До Білої Церкви приїхав запорізький «Металург», який не знав у той час гіркоти поразок. На очах у 6000 глядачів, що зібралися в Білій Церкві на стадіоні «Трудові резерви», «каноніри» здобули вольову перемогу з рахунком 2:1.

Однак потім команда трохи пригальмувала. Слідом за 4 поспіль нічиїми пішли перемога в Армянську і поразки від «Енергетика» та «Сталі». На цей же період припав і важкий кубковий матч проти «Кривбасу», в якому «каноніри» показали неочікуваний опір представнику Прем'єр-ліги, поступившись лише в додатковий час.

Але наприкінці першої частини чемпіонату Ігорю Артимовичу вдалося знову налаштувати своїх підопічних на переможний лад. «Каноніри» скористалися осічками їхніх конкурентів, і після 21-го туру очолили турнірну таблицю.

Персона

23-річний півзахисник Дмитро Леонов є справжнім лідером «Арсеналу». Саме його дуже не вистачало в Одесі, де «Арсенал» поступився з рахунком 1:0. У той час Дмитро перебував у розташуванні студентської збірної України, яка виступала на Універсіаді. За підсумками 21-го туру Леонов - один з кращих гравців чемпіонату за системою «гол + пас».

Перспективи

Ігор Артимович неодноразово заявляв, що завдання команди - п'яте місце в чемпіонаті. В принципі, «канонірам» це цілком під силу, але, знову ж, не варто забувати про зимову селекцію. Вже відомо, що зараз на перегляді в клубі перебувають кілька потенційних новачків. Однак спочатку необхідно утримати в команді лідерів. Один з них вже перебрався в «Геліос» (мова йде про Сергія Костюка).

Статистика команди в чемпіонаті



Статистика команди по таймах



Статистика пропущених і забитих голів по хвилинах



Статистика гравців



Роман Мальчевський, UA-Футбол
Переглядів: 4177 | Додав: Alex
Всього коментарів: 3
3 Abdelali  
Whoever edits and pbiulsehs these articles really knows what they're doing.

2 Александр  
Павел Рыбковский отправился с Волынью на зборы в Турцию. На просмотре. http://football.ua/ukraine/news/153098.html

1 Валерыч  
Продолжайте нас приятно удивлять и в новом году!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Январь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua