Пятница, 26.04.2024, 02:57

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Январь » 17 » Меморіал Макарова. "Арсенал" – "Динамо" (мол.) 2:0
21:29
Меморіал Макарова. "Арсенал" – "Динамо" (мол.) 2:0
Голи: Антоненко, Семенина.
«Арсенал»: Суслов, Жук, Малий, Лебединець, Немчанінов, Семенина, Антонюк, Антоненко, Чорномаз, Петрук, Товкацький. На заміну виходили: Мельниченко, М. Стоян, Проневич, Гонщик, Світличний, Ординський, Степанчук, Шупік, Тарнавський.
«Динамо»: Ткаченко, Акубардія, Трубочкін, Братков, Ягодинський, Боровик, Карпо, Савченко, Султанов, Шабала, Панфілов. На заміну виходили: Бущан, Чорноморець, Рябов, Хльобас, Балан, Раджабов, Фароян, Цибульник, Могилецкий.
17 січня білоцерківський «Арсенал» в рамках Меморіалу Макарова провів свій другий поєдинок. Підопічні Ігоря Артимовича переграли молодіжну київську команду, як кажуть «на класі». Перший гол захисник Олександр Антоненко забив вже в дебюті поєдинку, а на 35-й хвилині нападник Ігор Семенина, який прибув в «Арсенал» на оглядини з бурштинського «Енергетика», забив другий м'яч. Підсумковий рахунок міг бути і більше, але білоцерківців цілком задовольнила перемога з різницею в два м'ячі. Хоча справедливості заради варто відзначити, що молоді гравці Олександра Хацкевича мали всі шанси скоротити різницю в рахунку. Зокрема тільки один В'ячеслав Панфілов міг як мінімум двічі розписатися у воротах "канонірів", проте дуже надійно на останньому рубежі зіграв воротар «Арсеналу» Кирило Суслов.

Свій наступний поєдинок на меморіалі Макарова білоцерківці проведуть у середу, 17 січня. Суперником «канонірів» стане друга команда «Єдність» з селища Плиски.

На завершення варто повернутися до трансферного питання. Стало відомо, що днями на оглядини в львівські «Карпати» відбув лідер білоцерківської команди й один із кращих бомбардирів «Арсеналу» першого кола Дмитро Леонов. Хоча впадати у відчай з цього приводу білоцерківським уболівальникам не варто. Не виключено, що незабаром талановитий півзахисник все ж повернеться до тренувального табору «канонірів».

Андрій Варакін, спеціально для UA-Футбол
Переглядів: 1750 | Додав: Admin
Всього коментарів: 3
3 Б Ц  
антоненко уже даже забивает:)))))

2 ArSeNaL BC  
прикиньте леонов на просмотре в фк карпати це капец если заберуть нашого бомбардира

1 Валерыч  
Всегда приятно обыграть Динамо!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Январь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua