Суббота, 20.04.2024, 08:51

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Январь » 21 » Меморіал Макарова. "Арсенал" – "Діназ" 3:1
21:30
Меморіал Макарова. "Арсенал" – "Діназ" 3:1
Голи: Петрук, Степанчук, Малий.
«Арсенал»: Суслов, Лебединець, Малий, М. Стоян, Немчанінов, Антоненко, Антонюк, Чорномаз, Гонщик, Ординський, Петрук.
На заміну виходили: Алексанов, Вербний, Степанчук, Македон, Товкацький, Славов, Шупік, Тарнавський.
У суботу, 21 січня, у чвертьфінальному поєдинку в рамках Меморіалу Макарова, перетнулися шляхи білоцерківського «Арсеналу» та вишгородського «Діназу». «Каноніри» і цього разу виявилися сильнішими за свого суперника, здобувши у цьому змаганні четверту перемогу поспіль. Перегравши нинішнього опонента, підопічні Ігоря Артимовича тим самим забронювали собі місце в півфіналі традиційного міжсезонного змагання.

Варто відзначити, що якщо груповий турнір звітного змагання «каноніри» проводили в критому манежі на тренувальній базі київського «Динамо», то цей поєдинок хоч і проводився в Конча-Заспі, але проходив на одному з штучних полів під відкритим небом.

Незважаючи на непрості погодні умови та слизьке поле, «каноніри» з перших хвилин поєдинку заволоділи як ігровою, так і територіальною перевагою. Незабаром у них почали з'являтися непогані можливості для того, щоб відкрити рахунок в матчі. Але спочатку Ординський, а потім і Петрук не змогли завдати точного завершального удару. А в середині першого тайму спрацювала стара футбольна істина - не забиваєш ти, заб'ють тобі. Точно виконавши штрафний удар, гравці «Діназу» вийшли вперед. Але в ролі програючої команди «Арсенал» був усього лише дві хвилини, після багатоходової комбінації Петрук відновив статус-кво у матчі. А вже після перерви підопічні Ігоря Артимовича зуміли дотиснути суперника. Спочатку вдало зіграв на добиванні Степанчук, а потім, завдяки вдалим індивідуальним діям, Малий встановив остаточний рахунок у поєдинку.
У понеділок, 23 січня «Арсенал» в півфіналі Меморіалу Макарова зустрінеться з молодіжним складом київського «Динамо». У суботу підопічні Олександра Хацкевича здобули перемогу над першою командою «Єдність» з Плисок - 3:1.

Нагадаємо, що в рамках нинішнього турніру «каноніри» на груповому етапі вже зустрічалися з молодіжним складом столичного гранда. Тоді білоцерківці переграли свого суперника з рахунком 2:0.

Андрій Варакін, спеціально для UA-Футбол
Переглядів: 2270 | Додав: Alex
Всього коментарів: 5
5 Alex  
треба вигравати турнір. У фіналі зіграємо з "ІНтегралом" smile

4 SplendiD88  
Урааа!Арсенал в финале!
P.S.Арсенал - Динамол(мол.) 1:1 5:4
Голи:Боровик 24,Шупік 72.

3 Александр  
Шарану Дмитро Леонов в Карпатах не підійшов. Побачим як далі буде. Головне щоб Ординський заграв. Можливо Олександр Петрук буде грать. І надіюсь, що Вадим Славов теж будуть на рівні в другому колі. :)

2 GRIGSON  
УДАЧИ АРСЕНАЛ!

1 Валерыч  
Молодцы! Не знал, что в Вышгороде есть команда)
У Дынамо нет шансов!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Январь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua