Пятница, 19.04.2024, 16:02

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Январь » 23 » Меморіал Макарова. "Динамо" (мол.) – "Арсенал" 1:1 (пен. 3:5)
21:29
Меморіал Макарова. "Динамо" (мол.) – "Арсенал" 1:1 (пен. 3:5)
Голи: Боровик (22), Постолатьєв (72).
Пенальті: Хлєбас, Братков, Цибульник - Лебединець, Гонщик, Антоненко, Постолатьєв, Чорномаз. Не реалізований пенальті: Боровик (повз ворота).
«Динамо»: Бущан, Балан, Братков, Ягодинський, Чорноморець, Цибульник, Боровик, Савченко, Карпо, Хльобас, Раджабов. На заміну виходили: Акубардія, Трубочкін, Султанов.
«Арсенал»: Марущак, Лебединець, Немчанінов, М. Стоян, Гонщик, Антонюк, Тарнавський, Алексанов, Степанчук, Шупик, Петрук. На заміну виходили: Вербний, Ординський, Постолатьєв, Антоненко, Товкацький, Чорномаз.
У понеділок, 23 січня на Меморіалі Макарова проходили півфінальні ігри. В одній з них білоцерківський «Арсенал» зустрічався з молодіжним складом київського «Динамо». Варто нагадати, що шляхи суперників в рамках цього турніру вже перетиналися. Тоді на груповому етапі «каноніри» з рахунком 2:0 обіграли підопічних Олександра Хацкевича. Однак цього разу, щоб виявити переможця, командам довелося пробивати післяматчеві одинадцятиметрові удари.

Мабуть рахунок попередньої гри з молодими динамівцями, трохи розслабив гравців «Арсеналу» і на звітну зустріч, вони вийшли трохи розслабленими. Підопічні ж Олександра Хацкевича не забули скористатися цим і відразу ж спробували нав'язати білоцерківцям свій сценарій гри. А після того як на 22-й хвилині, скориставшись помилкою білоцерківського голкіпера Мар'яна Марущака, кияни повели в рахунку, від поважності «канонірів» не залишилося й сліду. Мобілізувалися, вони спробували перехопити ініціативу в матчі, але юні динамівці не збиралися поступатися більш іменитому і досвідченому супернику. Мало того, у киян було ще як мінімум три можливості збільшити рахунок, але вище всяких похвал (наче вибачаючись за свій ляп, який призвів до голу) зіграв страж білоцерківських воріт Мар'ян Марущак. Він виручав свою команду, здавалося б, в безнадійних ситуаціях.

Уже й не знаю, які слова знайшов у перерві для своїх підопічних Ігор Артимович, але на другий тайм, провівши кілька замін у складі, білоцерківська команда вийшла у всеозброєнні. І вже через кілька хвилин після відновлення гри «каноніри» заволоділи як ігровою, так і територіальною перевагою. Гол у з кожною хвилиною хоч і назрівав все більше і більше, але довгий час білоцерківці не могли «розмочити» ворота суперника. І тут на виручку своїм партнерам прийшов нападаючий Володимир Постолатьєв, що вважається в «Арсеналі» фахівцем по голах у ворота «Динамо» (у першій половині чемпіонату Постолатьєв вразив ворота киян і в гостях і вдома), після його гарматного удару рахунок став рівним. А за десять хвилин до кінця поєдинку, виник момент, який трохи затьмарив враження, від, здавалося б, гарного суддівства. В одній з атак першим на добивання встиг до м'яча Володимир Ординський, після його удару м'яч перетнув лінію динамівських воріт, проте боковий арбітр не зафіксував взяття воріт. Залишається тільки гадати, чому він так зробив. Може дійсно не помітив?..

Згідно з Регламентом Меморіалу, якщо матч за вихід у наступний етап змагань закінчується внічию, додатковий час не передбачено. Команди відразу ж пробивають пенальті. І в цій футбольній лотереї досвід узяв гору над молодістю.

Тепер у фіналі, який пройде в середу 25 січня, «каноніри» зустрінуться з командою «Інтеграл», (колектив представляє село Синява, Рокитнянського району, Київської області), який в паралельному півфінальному поєдинку також по пенальті обіграв чернігівську «Десну».

Андрій Варакін, спеціально для UA-Футбол
Переглядів: 2745 | Додав: Alex
Всього коментарів: 4
4 Yudhapasopati  
If information were soccer, this would be a gooooaol!

3 Б Ц  
Постолатьев конечно крассава!

2 zapod  
А я был на игре :))) очень понравиля второй тайм,вышли и смели Динамовскую команду!

1 Валерыч  
С победой! Ждём финала!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Январь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua