Суббота, 20.04.2024, 04:22

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Январь » 25 » Павло Рибковський: "Радий, що повернувся до Білої Церкви"
12:43
Павло Рибковський: "Радий, що повернувся до Білої Церкви"
На початку січня безліч спортивних інтернет-порталів повідомили про те, що один з лідерів білоцерківського «Арсеналу», півзахисник Павло Рибковський поїхав на оглядини в луцьку «Волинь».
Багато білоцерківських уболівальників з болем сприйняли цю інформацію. Мовляв, повноцінну заміну Павлу буде підшукати не так вже й просто. Проте головний тренер білоцерківців Ігор Артимович ще тоді зазначив, що прихильникам «Арсеналу» не варто впадати у відчай, так як повернення талановитого півзахисника в тренувальний табір «канонірів» цілком ймовірне. І як показав час, наставник «канонірів» виявився правий на всі сто відсотків. Днями Рибковський з'явився в білоцерківській команді.

- Я дуже радий, що знову повернувся до Білої Церкви, - каже Павло. - Сподіваюся, що і вболівальники задоволені тим, що я приїхав. Докладу максимум зусиль, щоб навесні своєю грою знову радувати білоцерківських шанувальників футболу.

- Не сказали, з якої причини ти не підійшов «Волині»?

- Сказали лише, що на мою позицію у луцької команди претендує чимало гравців. З «Волинню» я хоч і пройшов всі десять днів навчально-тренувального збору в Туреччині, але мені не дали шансу повністю проявити себе. Новий тренерський штаб лучан задіяв мене всього лише в одному контрольному поєдинку. Це був спаринг «Волині» з російським «Факелом» з Воронежа. Але на полі я провів всього лише 35 хвилин. Чому відбулося саме так, мені навіть важко відповісти.

- Нещодавно з «Арсеналом» у тебе закінчився контракт. Нове трудову угоду вже укладено?

- Так. Зовсім недавно підписав з білоцерківським клубом контракт терміном на один рік.

- Знаю, що з турецьких зборів ти приїхав з невеликим ушкодженням...

- Був мікронадрив переднього м'яза, але вже все в порядку. Відчуваю себе дуже добре. І дуже сподіваюся, що в завтрашньому фінальному поєдинку Меморіалу Макарова тренерський штаб білоцерківців випустить мене на поле.

- А що взагалі можеш сказати з приводу Меморіалу Макарова?

- Це дуже хороший і потрібний турнір. Треба адже в період тривалого зимового міжсезоння набирати необхідні фізичні кондиції. До того ж на цьому змаганні присутній дух суперництва, жага боротьби і перемоги. Тобто саме ті компоненти, без яких футбол неможливо й уявити. Погодьтеся, одна річ спаринги, де позитивний результат не ставитися на чільне місце. І вже зовсім інша розмова про тих контрольних матчах, де на кін ставиться перемога в одному з найпрестижніших міжсезонних турнірів.

Андрій Варакін, спеціально для UA-Футбол
Переглядів: 2377 | Додав: Admin
Всього коментарів: 2
2 James  
Great common sense here. Wish I'd tohghut of that.

1 zapod  
Это хорошо что Паша вернулся!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Январь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua