Четверг, 25.04.2024, 13:57

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Январь » 25 » Кубок Макарова. Фінал. "Арсенал" – "Інтеграл" 1:2
20:28
Кубок Макарова. Фінал. "Арсенал" – "Інтеграл" 1:2
Голи: Славов (85) - Пунько (23), Якименко (49)
«Арсенал»: Мельниченко, Малий, Лебединець, Немчанінов, М. Стоян, Тарнавський, Антоненко, Рибковський, Чорномаз, Петрук, Фостаковскій.
На заміну виходили: Степанчук, Алексанов, Ординський, Постолатьєв, Славов, Македон, Вербний.
«Порядок б'є клас» ця стара футбольна догма вже давно всім добре відома. І саме вона могла б стати епіграфом до фінального матчу Меморіалу Макарова між білоцерківським «Арсеналом» і любительською командою «Інтеграл», що представляє село Синява (Київська область, Рокинтянський район).

Мало який антракт, будь-то зимова перерву між першим і другим колом, або ж коротке літнє міжсезоння, обходиться без контрольних поєдинків між «Арсеналом» і «Інтегралом». І фактично у всіх матчах перемога залишається за «канонірами». Нерідко фінальний свисток фіксує перевагу підопічних Ігоря Артимовича в три, чотири, а іноді і в п'ять м'ячів.

Схоже, що спогади про такі спаринги й зіграли з футболістами «Арсеналу» злий жарт. Мовляв, ми ж їх постійно обігруємо, не стане винятком і цей матч. Помітивши, мабуть, якусь розслабленість у своїх підопічних, наставник «канонірів» на передматчевій установці в що б те не стало намагався захистити хлопців від шапкозакидацьких настроїв. Але його слова, напевно, так і не були почуті. Як показали стартові хвилини фінальної зустрічі, на гру «каноніри» вийшли розслабленими. Варто також відзначити цікавий факт: у цьому поєдинку у складі Синявського «Інтеграл» було задіяно відразу семеро вихованців білоцерківського футболу, в «Арсеналі» ж, який є візитною карткою футбольної Білій Церкві, не було жодного місцевого вихованця.

Як вже було зазначено вище, аматорська команда з Синяви нав'язала «канонірам» свій сценарій гри мало не з перших хвилин. Як наслідок, в середині першого тайму «Інтеграл» відкрив рахунок в матчі. І до свистка на перерву ще як мінімум двічі були близькі до того, щоб подвоїти рахунок.

У перерві в роздягальні «Арсеналу» між головним тренером і футболістами відбулася серйозна розмова і на другий тайм «каноніри» вже вийшли зарядженими на боротьбу. Але вже в дебюті другої половини зустрічі, пропустивши різку контратаку, підопічні Ігоря Артимовича пропустив другий гол. Відзначився екс-форвард «Арсеналу» Олег Якименко. Намагаючись переломити хід поєдинку «каноніри» великими силами йдуть вперед. Проте футбольне щастя цього дня було не на їхньому боці. Здавалося, що в деяких епізодах за «Інтеграл» грає сама вибаглива пані Фортуна, бо футболісти «Арсеналу» не потрапляли у ворота з забійних позицій. Та й воротар суперника, піймавши кураж, дуже надійно відіграв протягом усього поєдинку. Але все ж за п'ять хвилин до фінального свистка «канонірам» таки пощастило скоротити різницю в рахунку. У час, що залишився «Арсенал» цілком міг перевести гру у серію післяматчевих одинадцятиметрових ударів, проте як уже було сказано вище, удача в цьому матчі була не на їхньому боці. За останні п'ять хвилин підопічні Ігоря Артимовича як мінімум двічі були близькі до успіху, але...

Андрій Варакін, спеціально для UA-Футбол
Переглядів: 2371 | Додав: Admin
Всього коментарів: 121 2 »
12 Cindy  
These pieces rlaely set a standard in the industry.

11 Павло Добрянський  
Розмова з Ординським: http://dobryanskiy.com.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=54:-q-q&catid=1:2012-01-13-20-38-38&Itemid=2

10 Б Ц  
staff Полностью с тобой согласен!!!

9 staff  
5 владимир (27.01.2012 22:40)
Зачем держать команду если нет перед ней задач?

зачем жить всёравно умрёш! -ето тоже самое, если анализировать ваше отношения!!!
задачи делаютса не сразу нужен капитал инфраструктура и т.д.
в Арсенала пока етого нету!!! вот они некуда и не рвутса!!! и правельно делают! лутше укрипить то что есть чем потом потерять всё из за банкротства клуба!=( как не пичально звучит но не один клуб на етом погорел!!!

8 zapod  
Арсенал ВПЕРЁД!!!

7 zapod  
Не нужно говорить на другие команды "колгосп"любая команда требует уважения!!! И Интеграл не исключение,плохая команда,или "колхоз" как вы пишете,не добралась бы до финала... И то что наши проиграли,ничего страшного в этом не вижу.Должны переварит и двигать дальше,главное чемпионат!!!

6 Б Ц  
Хрен с ним с этим Макаровым!!! Главное что все живы здоровы и опытные футболисти возвращаются в строй :)

5 владимир  
Зачем держать команду если нет перед ней задач?

3 Валерыч  
Ничего, бывает! Весной мы всем покажем! Особенно Закарпатью!

2 mikasa  
точно так же думал и наш Арсенал

1-10 11-11
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Январь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua