Четверг, 25.04.2024, 17:12

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Март » 22 » 22 тур. "Арсенал" – "Одеса": анонс
01:05
22 тур. "Арсенал" – "Одеса": анонс
24.03.2012. Субота, 15:00
Бориспіль. Стадіон «Колос»
Арбітр: Максим Козиряцкій (Запоріжжя)
Асистенти: Михайло Миколюк (Хмельницький), Володимир Шланчак (Черкаська область)
Одне з відкриттів першої частини сезону - білоцерківський «Арсенал» свій стартовий весняний домашній матч проведе за межами рідного міста. Одеситів «каноніри» приймуть на стадіоні «Колос» у Борисполі. Причиною такого рішення стала відсутність домовленості між клубом та Міністерством освіти з приводу оренди домашнього стадіону, про що заявив Мілетій Бальчос під час онлайн-конференції на сайті UA-Футбол:

- Кожного року повторюється та сама історія. Футбольний клуб і Міністерство освіти ніяк не можуть найти спільної мови стосовно стадіону, який належить Міносвіти. Вони говорять, що поки стадіон не буде в ідеальному стані, а трава не виросте до відповідних розмірів, поки ми його не будемо косити як слід, поки не укріпиться корінцева система, ми не будемо підписувати догорів про оренду. У цьому році я втручався у цю справу, мав розмову з керівниками Міністерства молоді та спорту, але питання стоїть абсолютно так. Ми не впевнені, що «Арсенал» розпочне змагання у Білій Церкві. У себе вдома вони з’являться десь на початку травня. Це комічна ситуація. Мабуть, Табачнику треба вже прислухатися і зрушити цю ситуацію з місця. Це просто смішно.

«Арсенал» блискуче завершив першу частину сезону, здобувши в останніх п'яти матчах - п'ять перемог. Це дозволило команді піднятися на третє місце, опускатися нижче якого підопічним Ігоря Артимовича не хочеться. Утримати всіх ключових гравців «Арсеналу» не вдалося. Покинули розташування клубу Сергій Костюк, а також Дмитро Леонов. Що стосується новачків команди, тут відзначимо повернення в «Арсенал» Володимира Ординського, який встиг разом з ФК «Гагра» виграти Кубок Грузії.

«Одесу» взимку також спіткали значні пертурбації в складі. І якщо раніше ставка робилася на досвідчених футболістів, то зараз, судячи з усього, - на молодь. Цікаво подивитися, що з цього вийде.

Статистика очного протистояння:
1 зіграний матч;
1 перемога «Одеси»;
різниця м'ячів: 1:0 на користь «Одеси»

На полі "Арсеналу" не зустрічалися.

Матч першого кола: «Одеса» - «Арсенал» - 1:0.

Роман Мальчевський, UA-Футбол
Переглядів: 1858 | Додав: Admin
Всього коментарів: 9
8 Davids  
Удачі арсеналу в новому сезоні!!!!

6 oskaru  
Я зараз в Київі і не знаю куда їхати : чи в Бориспіь чи в Чапаєвку. Мабудь піду на стадіон Динамо дивития на Арсенал(к) - Металіст.

5 Арсенал Фан  
даже если они играют или в борисполе или в киеве хотяби показали трансляцию!!!!!

4 Alex  
це точно цікаво де грають, сьогодні вранці бачив автобус "одеси" біля готелю Кларк

3 Alex  
це точно цыкаво де грають, сьогодны вранцы бачив автобус "одеси" бвля готелю Кларк

2 oskaru  
А на UA-футбол така інформація :"Матч 22 тура между белоцерковским «Арсеналом» и ФК «Одесса» состоится в субботу, 24 марта, в Конча-Заспе.
Местом проведения первого официального матча команд в 2012 году станет искусственный газон учебно-тренировочной базы киевского «Динамо». Начало встречи в 15.00"http://www.ua-football.com/ukrainian/first/4f6a31f5.html

7 mars  
По поводу места проведения матчей смотрите информацию ПФЛ,там всегда точно.А то что Одесса жила в Белой так у нас же дешевле,а это не самый богатый клуб,если жили в Кларке,Черноморец останавливался в гостиннице Киев,но там дороже.А из информации Бальчоса можно сделать вывод что у него нет никакого авторитета,взять даже историю что в Житомирщине где его корни до сих пор не может возродить профессиональный футбол.И я еще раз пишу что Арсенал кроме Горобца никому не нужен,город даже не надо брать во внимание,в области также всем фиолетово,если кто не знает так недавно губернатора области избрали председателем федерации футбола Киевской области и если б он сильно захотел так и вопрос со стадионом решили,у меня сомнение что Табачник знает что в Белой есть стадион.

1 Александр  
То хіба Дмитро Леонов покинув команду? о_0 наче ж повернувся... а ось говорять, що Ординський отримав травму коліна (не знаю наскільки це правдива інформація).. можливо що не зіграє з Одесою :( хоча будем надіяться.

9 viter  
Леонов вийшов у стартовому складі, а Ординський вийшов на заміну в другому таймі.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Март 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua