Пятница, 26.04.2024, 06:52

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Март » 25 » 22 тур. "Арсенал" – "Одеса" 0:0
13:41
22 тур. "Арсенал" – "Одеса" 0:0
«Арсенал»: Марущак, М.Стоян (Товкацький, 72), Лебединець - к, Малий, Налигач, Антонюк, Рибковський (Гонщик, 62), Степанчук (Чорномаз, 60), Леонов, Алексанов (Ординський, 57), Постолатьєв.
ФК «Одеса»: Лавренцов, Білозор, Платунов, Бєлов, Любчак, Д.Пархоменко - к, К.Пархоменко, Опря, Шестаков (Зубков, 79), Силич (Шевель, 56), Степанишин (Поспелов, 90 +1).
Попередження: Антонюк (30), Рибковський (45 +1) - К.Пархоменко (31).
Вилучення: К.Пархоменко (83 - повторне попередження).
Цього дня білоцерківські уболівальники чекали з великим нетерпінням. Чекали, коли ж нарешті вони знову зможуть прийти на білоцерківський стадіон «Трудові резерви», щоб підтримати свою улюблену футбольну команду. Свій «Арсенал». Чекали, але... Як говорить народна мудрість: «Наша пісня гарна й нова, починаєм її знову». Вже і не знаю по чиїй злій волі, але, як і два попередні сезони, весняний цикл змагань «Арсенал» почав за межами Білої Церкви. Спочатку планувалося, що матч з одеситами «каноніри» проведуть на своєму запасному полі в Обухові. Потім з'явилася інформація, що гра буде перенесена в Конча-Заспу. Але в останній момент (з огляду на те, що ФФУ заборонила проводити матчі першої ліги на футбольних полях зі штучним покриттям) було прийнято рішення про проведення матчу на бориспільському стадіоні «Колос».

Цікаво, що в Борисполі вже звикли до того, що на їх стадіоні «Арсенал» проводить домашні ігри. Київський «Арсенал». І спочатку хтось навіть заплутався:

- А чому ви тут, якщо ви сьогодні в Києві з «Металістом» грати повинні? - Запитав мене сивуватий дядько при вході на бориспільську спортивну арену. І отримавши вичерпну відповідь що київський і білоцерківський «Арсенал» це дві великі різниці, з філософським виглядом зазначив: - Значить, будемо дивитися цей матч.

І забігаючи трохи наперед, зазначу, що подивитися, було на що. І в першу чергу на дивацтва запорізького арбітра Максима Козиряцкого, хоча про все по порядку...

Під час зимового антракту, тренерському штабу білоцерківського клубу хоч і з великими зусиллями, але все ж таки вдалося зберегти кістяк «Арсеналу». Тому стартовий склад «канонірів» виглядав звично. Місце у воротах зайняв Мар'ян Марущак, центр оборони був відданий Олександру Лебединцю та Сергію Малому. Крайніх захисників грали Максим Стоян та Владислав Налигач. А от місце опорного півзахисника замість Дмитра Проневича, який пропускає матч через перебір жовтих карток, зайняв його тезка Антонюк. Фланги півзахисту традиційно залишилися за Павлом Рибковським і Сергієм Степанчуком. Під нападниками, як і раніше, розташувався Дмитро Леонов, а на вістрі атаки були висунуті Сергій Алексанов і Володимир Постолатьєв.

Одесити виставили на матч аналогічну ігрову схему. Їх ворота захищав Олександр Лавренцов, лінію оборони склали три Сергія - Любчак, Білозор і Платунов а також Дмитро Бєлов. «Опорника» зіграв Дмитро Пархоменко, фланги півзахисту борознили Сергій Шестаков і Кирило Сіліч, вперед були висунуті Олександр Степанишин і Анатолій Опря, а під ними розташувався Костянтин Пархоменко.

На правах господарів, нехай навіть і номінальних, білоцерківці вже з перших хвилин чітко позначили: сьогодні вони будуть грати тільки на перемогу. Тому відразу ж зі стартовим свистком «каноніри», проводячи атаки, як центром поля, так і обома флангами, щільно закрили одеситів на їх половині поля. Всі свої випади підопічні Ігоря Артимовича намагалися завершити ударом по воротах, та ось тільки в створ воріт довгий час «каноніри» потрапити не могли. І бути б ударам Леонова, Антонюка, Рибковський, Степанчука небезпечними, якщо б вони були трохи точніше, а так м'яч пролітав то над поперечиною, то біля штанги. Не принесли успіху білоцерківці та їх грізна зброя осіннього циклу змагань - стандартні положення. Після подачі кутових високі центральні захисники «Арсеналу» Олександр Лебединець та Сергій Малий хоч і завдавали удари по воротах, але не силою, ні точністю ці удари не відрізнялися. Та ж історія була і з штрафними. «Пострілам» Дмитра Леонова і Павла Рибковського не вистачало ні точності, ні креативності. А перший удар в створ воріт одеських був зроблений тільки в середині першого тайму. Заволодівши м'ячем після обрізки Дмитра Пархоменко, Володимир Постолатьєв сильно пробив метрів з 30-ти. І досвідченому Олександру Лавренцову знадобилися дві спроби, щоб зафіксувати м'яч.

Партнери ж Лавренцова у білоцерківських воріт протягом першої половини гри нічого, що запам'ятовується створити не змогли. Були спроби прорватися до володінь Мар'яна Марущака, проте захист «канонірів» грав надійно.

А на доданій хвилині першого тайму стався, здавалося б, незначний епізод, але саме після нього і стало наростати незадоволення діями головного арбітра. Буквально на рівному місці жовту картку отримав Павло Рибковський (в рапорті, напевно, причиною «гірчичника» буде значитися стандартна суддівська відмазка - «неспортивна поведінку»). Здавалося б, і що тут надприродного? Але саме ця жовта картка від запорізького арбітра стала четвертою у пасиві ключового білоцерківського гравця. Так що, наступний матч, згідно з Регламентом, Павло Рибковський пропустить. І все б нічого, але наступний поєдинок білоцерківці проводитимуть в Запоріжжі проти «Металурга». Ні на які думки не наводить?..

Але й це ще нічого, порівняно з тим, що відбулося на першій хвилині другого тайму.

Під час атаки «канонірів» з лівого флангу слідує навісна передача в центр поля, Леонов в один дотик переправляє м'яч на Рибковського і той потужним ударом вражає ворота суперника. Боковий суддя робить крок вліво, щоб пробігтися до центрального кола (може я правил не знаю, але, по-моєму, лайсмен так поступає в тому випадку, коли гол забитий з дотриманням всіх футбольних правил). Але в цей час хтось з одеситів вигукує «руки» і головний арбітр матчу скасовує гол, мотивуючи це тим, що з боку Дмитра Леонова була гра рукою.

Після матчу, я в компанії головного тренера «Арсеналу» Ігоря Артимовича та інспектора поєдинку донеччанина Миколи Тихонова неодноразово, мало не по кадрам, переглядав той епізод. І з усією відповідальністю можу заявити - гри рукою з боку білоцерківського півзахисника не було. З цим, до речі, погодився і делегат Федерації футболу України та на цілком обгрунтовану претензію наставника «канонірів» він тільки розвів руками. Мовляв, що вже я можу поробити-то?

Ось вам панове, від кого залежить чи буде «Арсенал» цієї весни грати в Білій Церкві чи ні, наочний приклад так званого виїзного суддівства. Адже якби все це сталося на «Трудових резервах», будь-який крик суперника «руки» потонув би в багатотисячному радісному галасі білоцерківських трибун. А так...

Решту часу другого тайму пройшло під диктовку білоцерківців. Вони мали кілька можливостей знову вразити ворота суперника. Але ні Гонщикові, ні Антонюку, просто не пощастило на завершальній стадії атаки. Була непогана можливість забити гол і в одеситів, але в протистоянні Марущак - Опря переможцем вийшов білоцерківський воротар. Проте найреальніший шанс не використав Василь Товкацький. Після його удару головою м'яч пролетів в лічених сантиметрах від штанги.

Що ж, третій весняний матч до ряду між цими командами закінчується нічиєю. Але тільки цього разу вона стала для білоцерківців з гірким присмаком. Адже перемогу у «Арсеналу» просто вкрали. Прикро...

P. S. Днями Федерацію футболу Київської області очолив губернатор Київщини Анатолій Присяжнюк, який заявив що це неприпустимо, щоб білоцерківська команда проводила домашні матчі де завгодно, але тільки не в рідному місті. І пообіцяв докласти максимум зусиль, щоб найближчий домашній матч «Арсеналу» пройшов на «Трудових резервах». Дай Бог, щоб все так і сталося. Дай Бог...

Андрій Варакін, спеціально для UA-Футбол
Переглядів: 2772 | Додав: Admin
Всього коментарів: 9
9 Georges  
I thank you hbmuly for sharing your wisdom JJWY

6 mars  
Какая обстановка в стране такой и футбол и судейство.Клуб тоже мог и видео разместить,хотя бы посмотрели,ведь же игру снимали.А так как всегда клуб молчит,ведь есть информация что игры в мае будут,так правда это или нет.А по поводу губернатора а что раньше авторитета и связей небыло чтобы решить проблему с стадионом.Если бы хотел то все бы сделал,на должности с марта 2010года.

7 viter  
скоро вибори, тому губератор і вирішив заробити голоси на Арсеналі.

8 mars  
Украина не Бразилия и футбол у нас много не значит.У нас есть люди в Белой что даже не знают что есть Арсенал,если б у нас так фанатели от фубола тоб уже тисяч 5 а то и больше митинг организовали.В 1999 году Суркис балотировался в мэры Киева на тех успехах Динамо полуфинал Лиги,так оно это ему сильно не помогло,он солидно проиграл Омельченко-хотя бренд Динамо это не Арсенал.Кто-то видел чтоб губернатор присутствовал на играх Арсенала.И реально трудно сказать сколько в Белой поддерживают Арсенал,был бы вход платный гривен 5-10 в зависимости от ранга команд тогда можно что-то говорить.В 80 когда ходил на Динамо билет стоил 1руб. для сравнения буханка черного-0,14,бутылка 0,5 пива -0,45,билет в кино на вечер в Горького в зависимости от фильма 0,50-0,70.Если б губернатор был уверен что Арсенал принесет хотябы 5-10процентов,тоб он бы играл в Белой,и еще бы спонсоров нашел.

5 Маестро  
Не думаю що є зв`язок між наступним матчем та суддею. Проте уже просто бісить те що судді вважають себе господарями на полі angry
Офіційного посилання не даю, але особисто знайомий зі схемою кар`єри арбітра в одній із обласних федерацій футболу: студент (який непогано грає у футбол) валить сесію, за допомогою зв`язків влаштовується в федерацію футболу - суддею. Судить матчі аматорського рівня, спочатку боковим потім головним. далі судить другу...першу.....а як повезе і прим`єр лігу. Може нічого поганого в цьому і немає - людина отримала роботу. Задумаємося студент який завалив сесію є людиною безвідповідальною і її дії на полі.......... хотілосяб думати що це не так, а Ви як гадаєте?

4 Валерыч  
унылое о-о(
сдаётся мне, что весь остаток сезона будет таким

3 Арсенал Фан  
тепер хай на матч металург арсенал дають суддю з Закарпаття!!!!!

2 Арсенал Фан  
ска судя я так и думав что так и будет!!!!

1 vv  
свідком зустрічі не був, але все одно прикро за наших арбітрів. За такі порушення потрібно штрафувати та дискваліфіковувати арбітрів від 5-10 матчів. крім цього потрібно штрафувати вище керівництво арбітражу, щоб наводили порядок. тоді все буде ОК!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Март 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua