Четверг, 25.04.2024, 22:28

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Август » 12 » 5 тур. "Авангард" – "Арсенал" 2:1 (+ прес-конференція)
16:12
5 тур. "Авангард" – "Арсенал" 2:1 (+ прес-конференція)
Голи: Скарлош, 49, Малиш, 88 (пен.) - Леонов, 22
На 90+2 хв видалений Романюк (АБ) - небезпечна атака володіючого м'ячем суперника з ризиком нанесення травми.
«Авангард», що здивував впевненою перемогою в Охтирці минулого туру, впоравсь і з білоцерківським «Арсеналом». Гості повели в рахунку завдяки голу Леонова, але господарі не знітилися та кинулися відіграватися. До перерви оборона гостей з Київщини вистояла, але відразу ж після відпочинку новий лідер краматорської команди Скарлош після штрафного зрівняв рахунок.

Розв'язка наступила в кінці напруженого матчу. Після «порушення» гостей у власному штрафному (що там було - по відео важко зрозуміти) арбітр вказав на точку, а до м'яча підійшов новачок «Авангарду» Малюк, який зробив собі ім'я, в тому числі, вмілим і холоднокровним виконанням пенальті, що він показав й у минулому турі, в своєму дебютному матчі за нову команду. Півзахисник біг до точки з паузами, примусивши нервувати воротаря, та пробив бездоганно - з лівої в дев'ятку.

Жарти жартами, а дебютант першої ліги, що потрапив сюди в останній момент через зняття з турніру вінницької «Ниви», забрався вже на третє місце.


Артур Валерко, Football.ua

Післяматчева прес-конференція

Сергій Шевченко, головний тренер «Авангарду»:

- Перемог легких не буває за визначенням. Якби команда зіграла сьогодні внічию, то це було б несправедливо. По футбольному несправедливо, по духу гри. Ми повністю сьогодні переграли суперника у всіх компонентах, включаючи виконавську майстерність. Хлопці перемогли заслужено. Плюс перемога вольова. Програючи майстерній команді, яку ми розбирали по поличках, яка вміє грати в футбол. Вони добре грають на виїзді, грамотно використовують контратаки. Але ви бачили, що окрім одного стандарту та ігрового гольового моменту, «Арсенал» більше нічого не створив. Я не хочу рахувати наші гольові моменти, але їх було предостатньо.

- Як ви вважаєте, другий тайм в «Авангарду» був краще першого?

- У другому таймі ми просто проявили більше наполегливості. Адже забити ми могли і в першій половині: моменти були у Швидкого, Козьбана. Хлопці грали добре і в першому, і в другому таймі.

- З чим були пов'язані заміни провідних гравців?

- Практично, всі заміни були зроблені за рахунку 1:1. Ми дуже хотіли переломити хід гри, додати креативу.

Ігор Артимович, головний тренер «Арсеналу»:

- Після такого матчу важко щось відразу говорити. Господарі провели хороший матч, з моментами. Ми ж змогли гру вирівняти, а після серії замін і зовсім перехопити ініціативу. Але тут втрутився суддівський бєспрєдєл... Ви знаєте, ця проблема вже набила оскому таку... Навіть і не знаю, поборемо ми це коли-небудь. Коли йде подача і футболіст падає просто так... Ви мене вибачте, у мене просто немає слів... Всі команди програють, але хочеться це робити в чесній боротьбі.

Прес-служба ФК «Авангард»
Переглядів: 3462 | Додав: Admin
Всього коментарів: 6
6 Евочка  
Коллеги видео посмотрите

2 Alex  
ну як завжди....

1 Валерыч  
Узнаю родной Арсенал... В Премьер Лигу, по-прежнему, не хотим... Кстати, а какая задача поставлена перед командой на сезон?

3 mars  
Что бы узнать какая задача надо чтобы кто-то с руководства хоть что-то сказал.А премьер-лига пока не стоит и наверное не будет,хотя если найдется мощный спонсор то все может быть,а для Горобца это предел и если Арсенал сможет повторить свой успех то это будет супер.

4 ura20602  
Полностью согласен! У меня складывается впечатление, что особо клуб никому не нужен! Новостей нету вообще, интервью нету! Новости и результаты не обновляются даже на официальном сайте! Про задачи на сезон мы можем догадываться сами!!!

5 Валерыч  
Как это не печально, но вы правы, коллеги sad

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Август 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua