Вторник, 23.04.2024, 12:21

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Август » 15 » Суддівське свавілля у Краматорську (+ відео)
12:15
Суддівське свавілля у Краматорську (+ відео)
Після гри п’ятого туру в Краматорську, де місцевий «Авангард» мінімально переграв білоцерківський «Арсенал» – 2:1, наставник «канонірів» Ігор Артимович на післяматчевій прес-конференції не приховував своїх негативних емоцій. І справа була навіть не в тому, що «Арсенал» поступився, а в суддівському свавіллі, що його влаштувала по відношенню до білоцерківської команди суддівська бригада на чолі з Олексієм Лаврівим, яка обслуговувала звітний поєдинок.
- Ви знаєте, ця проблема вже набила оскому таку… Навіть і не знаю, поборемо ми це коли-небудь, – зазначив наставник «канонірів».

Одразу після матчу тренерський штаб білоцерківського клубу повідомив інспектора зустрічі, що подаватиме протест у відповідні футбольні органи на дії суддівської бригади.

Працівники «Арсеналу» підготували відеоогляд найбільш спірних моментів поєдинку, два з яких вплинули безпосередньо на кінцевий результат гри. Саме ці два моменти – з не зарахованим голом у ворота «Авангарду» та пенальті у ворота «Арсеналу» ми й пропонуємо вашій увазі.

19-а хвилина. Не зарахований гол у ворота «Авангарду»



Підхопивши м’яч, Михайло Дячук-Ставицький прострілює у напрямку воріт «Авангарду». У момент його удару краматорський гравець перебуває ближче до своїх воріт аніж Павло Рибковський (зверніть увагу на розташування ніг гравців відносно лінії штрафного майданчику). Вже під час польоту м’яча Рибковський зміщується до воріт суперника. Гравець «Арсеналу» Олег Шептицький пригинається і пропускає м’яч над собою. М’яч не торкається білоцерківського футболіста, зате влучає у захисника «Авангарду» і змінюючи траєкторію польоту опиняється у Павла Рибковського. Півзахисник «Арсеналу» ударом у дальній кут забиває гол. Однак боковий арбітр фіксує положення «поза грою». Та на повторі видно, що офсайду не було. Чи може рикошет від гравця команди-суперника нині вже трактується як зрячий пас від свого футболіста?

88-а хвилина. Пенальті у ворота «Арсеналу»



Атакуючи правим флангом гравець «Авангарду» навішує у штрафний майданчик «Арсеналу». Перед Сергієм Малим опиняється інший краматорський футболіст. Зрозумівши, що він не в змозі дотягнутися до верхового м’яча, гравець «Авангарду», удає що проти нього білоцерківським захисником були порушені правила і він падає на газон. Арбітр не роздумуючи вказує на одинадцятиметрову позначку. Однак подивіться цей ігровий епізод уважно і скажіть: яке саме правило було порушено? Погодьтесь, якщо подібні пенальті ставити постійно, то в кожному з поєдинків їх буде не менше десяти – п’ятнадцяти за гру.

Офіційний сайт
«Арсеналу»
Переглядів: 1818 | Додав: Admin
Всього коментарів: 2
2 ura20602  
А знаете, что мне в этом всё не нравиться! Так это то, что когда команду засудили то нашли даже видео с матча этих моментов, а вот моменты матчей этого и предыдущих как не было так и нету!!

1 ura20602  
http://www.ua-football.com/ukrainian/first/502b98f6.html

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Август 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua