Четверг, 25.04.2024, 19:24

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Август » 18 » 6 тур. "Арсенал" – "Суми" 1:2 (+ прес-конференція)
22:19
6 тур. "Арсенал" – "Суми" 1:2 (+ прес-конференція)
Голи: Масалов, 3, Піцик, 25, з пенальті, Леонов, 55.
«Арсенал»: Марущак, Антонюк (Степанчук, 80), Гонщик, Малий, Коваленко, Проневич - к, Рибковський, Шептицький (Алексанов, 68), Леонов (Дячук-Ставицький, 78), Кікоть (Товкацький, 27), Чорномаз.
«Суми»: Павленко, Лещук, Мельник, Котелюх, Петрович, Рудь (Богачов, 43), Пукась, Масалов (Лебеденко, 65), Притуляк, Піцик (Озюм, 57), Єсип (Морозов, 54).
Попередження: Піцик, 16, Котелюх, 36, Проневич, 48, Леонов, 63, Притуляк, 78, Павленко, 90 +1.

Чесно кажучи, звітна зустріч залишила двояке враження. З одного боку, по грі, продемонстрованій «Арсеналом» (особливо в першому таймі) нічия стала б найбільш закономірним результатом поєдинку. Однак з іншого боку (беручи до уваги тайм другий), підопічні Ігоря Артимовича могли вже розраховувати і на переможний результат матчу. Адже свого суперника в другій половині зустрічі «каноніри» перевершували в усьому: більше атакували, були більше націлені на ворота, більше контролювали м'яч, більше наносили ударів у створ... Єдине, в чому білоцерківці поступилися гостям, так це в симуляції та затягуванні ігрового часу. Природно, така манера гри сумчан не могла сподобатися білоцерківським уболівальникам. І після фінального свистка, суперника, що покидав футбольне поле, вони проводжали обуреним свистом (за весь час виступів «Арсеналу» в першій лізі подібне сталося вперше, хоча поразок на своєму полі траплялося чимало). «Канонірів», натомість, незважаючи на програш, білоцерківські шанувальники футболу зустріли оглушливими оплесками. Хоча про все по порядку...

Напередодні звітного матчу кадрових проблем у тренерського штабу «Арсеналу» було предостатньо. Через червону картку, отриману в поєдинку минулого туру в Краматорську, гру з Сумами пропускав захисник Віталій Романюк. Через травми у звітній зустрічі ще двоє футболістів основного складу (центральний захисник Олександр Лебединець і фланговий захисник Максим Стоян) нічим не могли допомогти своїм партнерам. Був також травмований і опорний півзахисник Михайло Дячук-Ставицький і, хоча його прізвище було внесено в заявку на матч, його участь в грі була під великим питанням (він таки вийшов на заміну та зіграв лише 12 хвилин). У зв'язку з цим, на поле «Арсенал» вийшов у напівекспериментальному складі. Місце в воротах зайняв Мар'ян Марущак. Пару центрбеків склали Сергій Малий та Костянтин Коваленко. На місці лівого захисника був задіяний Вадим Гонщик, за правий фланг оборони відповідав Дмитро Антонюк. Пара опорних півзахисників - Андрій Кікоть і Дмитро Проневич (крім своїх звичних обов'язків у цьому матчі він виконував ще й функції капітана «Арсеналу). На лівий фланг півзахисту був відряджений Павло Чорномаз, праву бровку борознив його тезка Рибковський. Під нападаючим традиційно розташувався Дмитро Леонов, вперед був висунутий Олег Шептицький (для нього цей матч став своєрідним дебютом. Адже форвард після триматчевої дискваліфікації вперше брав участь у домашньому поєдинку «Арсеналу»).

Гості, які також мають кадрові проблеми, виставили на гру наступний склад: воротар - Микола Павленко. Лінію оборони склали (зліва - направо): Руслан Петрович, Олег Котелюх, Сергій Мельник, Вадим Лещук. За опорну зону відповідали Ігор Пукась й Анатолій Масалов. Фланги борознили Костянтин Рудь і Олексій Притуляк. Центрфорвард - Богдан Єсип, піднападник - Євген Піцик.

Дебют звітного поєдинку був для «Арсеналу» схожим на холодний душ. Вже третя ігрова хвилина стала фатальною для господарів поля. Скориставшись помилкою білоцерківського захисту, Анатолій Масалов, отримавши пас в межах штрафного майданчика господарів, сильним ударом відправив м'яч у сітку білоцерківських воріт. На досягнутому гості не зупинилися та спробували розвинути успіх. Однак серйозних помилок захист «Арсеналу» вже не допускав. А ось попереду гра у господарів якось не заладилася. За перші п'ятнадцять хвилин зустрічі якихось конструктивних дій в їхній грі не спостерігалося. Як наслідок, вони не змогли створити біля воріт суперника ні єдиного мало-мальськи небезпечного моменту. Перший промінчик надії з'явився хвилини до 18-ї, коли з дальньої дистанції по воротах суперника пробив Леонов. Хоч і неточно, зате вже щось. А через кілька хвилин біля володінь Миколи Павленка виник по-справжньому небезпечний момент, проте після навісної передачі ніхто з білоцерківців не зумів переправити м'яч у ворота.

Гості ж по дрібницях не розмінювалися та на 25-й хвилині вже вели в рахунку з різницею в два м'ячі. Це чітко реалізував пенальті Євген Піцик, після того, як господарі у власному штрафному майданчику порушили правила на авторі першого гола Масалові.

Після другого пропущеного гола білоцерківці зовсім не знітилися. Гру на себе взяв Дмитро Леонов, який своїми впевненими діями повів уперед партнерів. У повну потужність в «Арсеналу» запрацювали й фланги, наслідком чого стало кілька небезпечних моментів біля воріт «Сум» на заключних хвилинах першого тайму. І лише хороша гра голкіпера Миколи Павленка та самовіддані кидки під м'яч сумських захисників, після ударів Дмитра Леонова і Павла Чорномаза, врятували гостей від гола «у роздягальню».

Кінцівка першої половини гри обнадіяла білоцерківських вболівальників. Мовляв, якщо так пройде і другий тайм, то «Арсенал» навряд чи програє. Однак їх очікування справдилися лише наполовину...

«Каноніри» дійсно видали досить непоганий другий відрізок матчу. Заволодівши перевагою, вони мало не всією командою пішли в наступ, влаштувавши «Сумам» справжню облогу воріт. На вістрі атаки навіть висунувся центральний захисник Сергій Малий. І незабаром підопічні Ігоря Артимовича досягли бажаного результату. Після флангового прострілу, на виході помилився голкіпер «Сум» (це була, чи не єдина його помилка в матчі) - м'яч опинився у Леонова і той холоднокровно «розстріляв» ворота суперника. Через кілька хвилин, коли м'ячем у штрафному майданчику гостей заволодів Павло Чорномаз, вже, здавалося б, тільки диво врятує сумчан від другого голу. І диво таки сталося. Півзахисник «Арсеналу» бив напевно, але Павленко неймовірним чином зумів парирувати його удар. Варто відзначити, що страж сумських воріт в цьому поєдинку як мінімум чотири рази виручав своїх партнерів, здавалося б, у безнадійних ситуаціях. Малий, Чорномаз, Проневич - всі вони могли вписати своє ім'я в протокол матчу як автори забитого гола. Але всякий раз на шляху їхнього тріумфу ставав воротар гостей. Були близькі до успіху і Гонщик з Леоновим. Але їх «постріли» були неточними, хоча «шкіряний снаряд» пролітав в небезпечній близькості від штанг та перекладини сумських воріт.

Ледве справляючись з наступальними діями «канонірів», гості обрали тактику на затягування часу. Після будь-якого стику сумські гравці валилися на газон і старалися як можна довше не підніматися. Часом складалося враження, що на полі, щоб надати тому чи іншому сумському футболісту допомогу, повинні вибігати не клубні доктори, а як мінімум лікарі-реаніматори. Зволікали сумчани й із введенням м'яча в гру. В кількох епізодах голкіперу гостей було потрібно не менше хвилини, щоб вибити від своїх воріт м'яч в поле. За що згодом він і отримав жовту картку (ще один сумський гравець також отримав попередження за аналогічне порушення). Хоча нічого дивного в цьому немає. Рахунок був на їхню користь і, звичайно ж, сумчани грали «по результату».

Подібна тактика принесла гостям бажані три очки. Нехай навіть і мінімально, але вони все ж змогли переграти «Арсенал» на їх полі, чого не вдавалося зробити багатьом лідерам першої ліги. Місцеві вболівальники, звичайно ж, засмутилися, але вони зовсім не втратили віру в своїх улюбленців. А це найголовніше, як для будь-якого футболіста, так і для будь команди...

Андрій Варакін, спеціально для UA-Футбол



Переглядів: 3079 | Додав: Admin
Всього коментарів: 3
3 vakurov  
игра никакая!!! со стороны "АРСЕНАЛА". стыдно

2 Евочка  
) Валеричь преиди на тренировку вызкажы свое мнение )))))

1 Валерыч  
Позор!!!
Проиграть Сумам! Дома!
Если клуб не развивается, то он деградирует!
А у нас даже задачи на сезон никакой нет!
Так... вышли круглого попинать!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Август 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua