Четверг, 25.04.2024, 03:13

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Август » 23 » ІІ п. е. Кубка України. "Оболонь" – "Арсенал" 2:0
16:08
ІІ п. е. Кубка України. "Оболонь" – "Арсенал" 2:0
Голи: Пищур 25, Кочура 81
"Оболонь": Березовський, Майданевич (Г.Баранець 79), Сидоренко, Дурай, Ільків, Лупашко, Захаревич, Толстяк (Корнєв 61), Кочура, Мякушко (Месхія 63), Пищур (к)
"Арсенал": Марущак, Романюк, Малий, Коваленко, Гонщик, Проневич (к), Дячук-Ставицький, Чорномаз, Степанчук (Ординський 64), Леонов (Алексанов 80), Шептицький (Товкацький 54)
Попередження: Дурай 16, Корнєв 68, Месхія 80
Для багатьох команд Кубок України вже давно розцінюється як нагода випробувати у дії молодь, конкретних же завдань клуби, як правило, не мають. І особливо це стосується представників першої та другої ліг, де колективи, вочевидь, не надто вірять у власні сили. Тому команди ледь не прагнуть скоріше відбути свій номер у змаганнях. Втім, це аж ніяк не стосувалося матчу «Оболонь» - «Арсенал», тренери яких виставили бойові склади та боролися на полі до останньої хвилини. У деякому плані гру також розцінювали як зустріч старих знайомих, адже наставник білоцерківців колись працював у «Оболоні» тренером і навіть очолював команду після відставки Петра Слободяна у 2008 році. До того ж за «Арсенал» з перших хвилин вийшли колишні «пивовари» Костянтин Коваленко та Мар’ян Марущак.

Вже у дебюті поєдинку команди обмінялися гострими моментами, хоча обидва рази м’яч пройшов повз ворота. Спочатку потужного удару зі штрафного завдавав Тарас Дурай, але захисник пробив вище воріт. А за дві хвилини господарі дещо проспали Леонова, Дмитро отримав непогану вистрілити з лінії карної зони, але удар у нього не вийшов. На 12-й хвилині гості ледь самі не привезли гол у власні ворота, вони почали передавати м’яч один одному поряд зі штрафною, у цьому процесі навіть брав участь голкіпер, який у підсумку, під тиском киян, був вимушений вибити м’яч в аут. Практично відразу у воріт «Арсеналу» виник ще один момент, Кочура увірвався до штрафної зліва і завдав удару з гострого кута, але натомість вийшов простріл на Пищура, Олександр повернув м’яч своєму тезці, який знаходився напроти воріт, але передачу перехопив захисник. У відповідь білоцерківці завдали удар зі штрафного з небезпечної відстані, але Павло Чорномаз влучив у стінку, на добиванні опинився Дмитро Проневич, але і йому не вдалося як слід розпорядитися м’ячем.

Потроху гра заспокоїлася і команди почали більш зважено будувати свої дії. Перевага була більше на боці «Оболоні», яка на правах господарів тримала ініціативу у своїх руках. А у середині першого тайму кияни вийшли вперед. Сталося це після виконання стандарту Олександром Пищуром. Капітан команди пробив з дальньої відстані і влучив у праву стійку, від якої м’яч рикошетом влетів у ворота. Подвоїти рахунок міг Захаревич, який отримав класну передачу від Сергія Мякушко, але Ярослав замешкався з ударом і у підсумку пробив у захисника. Але на перерву команди могли піти за нічийного рахунку. У штрафній «пивоварів» виник дуже суперечливий момент, м’яч у підсумку на лінії зупинив Ігор Березовський, але на повторі були схоже, що гол таки був.

На початку другого тайму Пищур міг оформити дубль, нападник небезпечно пробивав головою під поперечку, але Марущак зіграв блискуче і врятував свою команду. Ігорю Березовському роботи часом також вистачало, зокрема, продемонструвати свою майстерність голкіперу довелося на 52-й хвилині, після сильного удару Павла Чорномаза. Відразу ж «Оболонь» відповіла небезпечною атакою, яку просто був зобов’язаний завершати точним ударом Кочура, але Олександр у воротарській спершу втратив, потім знову відібрав м’яч, але пробити так і не зміг.

Тренери почали робити заміни і випускати на полі свіжих футболістів, один з яких ледь не першим же дотиком не зрівняв рахунок. Василь Товкацький буквально впритул розстрілював ворота Березовського, але якимось дивом Ігор удар парирував. Надалі гра так само відбувалася у гострій атакуючій манері, але без особливих загроз для голкіперів. Навіть за таких умов «Арсенал» зберігав можливість перевести виявлення переможця в додатковий час, але на 81-й хвилині крапку у матчі поставив Кочура. Олександр вибіг на побачення з голкіпером, розхитав Марущака і пробив у порожній кут воріт – 2:0 і «Оболонь» виходить в 1/16 фіналу Кубка України.

Післяматчева прес-конференція:

Ігор Артимович, головний тренер "Арсеналу":

- Шкода, звичайно, що ми завершаємо виступ у Кубку України. Адже всі мали бажання пройти якнайдалі. Якщо говорити про гру, то у другому таймі ми хотіли щось змінити, почали діяти з двома нападниками, створювали напівмоменти, але це не означало, що повинні були зіграти хоча б у нічию в основний час. Думаю, що рахунок відображає те, що відбувалося на полі. Після першого голу ми побігли вперед, розкрилися, пропустили контратаку і пропустили вдруге.

- Чи пересік м’яч лінію в епізоді наприкінці першого тайму?

- Нам вже стільки голів нам зарахували у цьому сезоні, що ми на таке і уваги не звертаємо.

- Ви колись працювали в «Оболоні», як вам повернення на стадіон?

- Приємно було зустрітися зі старими друзями, з Сергієм Конюшенко, з керівництвом клубу. Про «Оболонь» у мене залишилися гарні спогади.

Сергій Конюшенко, головний тренер "Оболоні":

- Сегодня мы старались играть в комбинационный футбол, не скажу, что было много моментов, но я рад, что мы реализовали достаточно, чтобы выиграть.

- Незадолго до завершения матча Тарас Дурай переобул бутсы…

- Если честно, я этому не уделил внимание. Возможно, у него просто порвалась обувь.

- Какие задачи у «Оболони» в Кубке?

- Выигрывать в каждом матче.

- Кого хотите получить в сопернике в 1/16 финала?

- Все равно. Для зрителей, конечно, хорошо, чтобы гранды приехали.

- Насколько важна эта победа психологически?

- Сейчас для нас каждая победа важна. Ведь в последнее время мы не балуем наших болельщиков, сегодня я сказал перед игрой футболистам, что необходимо возвращать на трибуны тех зрителей, которые у нас были. Потому что футбол без болельщиков неполноценный.

- Вы подбирали состав исходя из того, что уже в воскресенье состоится матч чемпионата?

- Нет, я дал сыграть тем, кто был лучше готов на сегодняшний день.

Сергій Гулієнко, спеціально для UA-Футбол
Переглядів: 1625 | Додав: Alex
Всього коментарів: 2
2 Admin  
Повне відео матчу: http://arsenalbc.com/news/2106

1 Валерыч  
Ганьба!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Август 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua