Воскресенье, 19.05.2024, 17:07

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » Архив новостей
24.03.2012. Субота, 15:00
Бориспіль. Стадіон «Колос»
Арбітр: Максим Козиряцкій (Запоріжжя)
Асистенти: Михайло Миколюк (Хмельницький), Володимир Шланчак (Черкаська область)
Одне з відкриттів першої частини сезону - білоцерківський «Арсенал» свій стартовий весняний домашній матч проведе за межами рідного міста. Одеситів «каноніри» приймуть на стадіоні «Колос» у Борисполі. Причиною такого рішення стала відсутність домовленості між клубом та Міністерством освіти з приводу оренди домашнього стадіону, про що заявив Мілетій Бальчос під час онлайн-конференції на сайті UA-Футбол:

- Кожного року повторюється та сама історія. Футбольний клуб і Міністерство освіти ніяк не можуть найти спільної мови стосовно стадіону ... Читать дальше »
Переглядів: 1867 | Додав: Admin | Дата: 22.03.2012 | Коментарі (9)

20 березня під час засідання Центральної Ради ПФЛ затверджено перелік матчів перших чотирьох турів весняної частини чемпіонату України з футболу серед команд клубів першої ліги, запланованих для телетрансляцій на телеканалі «Футбол».
Таким чином, 29 березня (четвер) транслюватиметься матч першої ліги між командами «Металург» (З) – «Арсенал», початок матчу о 18:00. 3 квітня (вівторок) глядачі зможуть переглянути матч «Зірка» – «Металург» (З), що розпочнеться о 16 годині, а 8 квітня (неділя) до уваги вболівальників гра між командами «Севастополь» – «Нафтовик». Початок трансляції на телеканалі «Футбол» о 13:00.

Крім цього, наразі ведуться переговори з потенційними спонсорами щодо можливості здійснення трансляції вирішального матчу стадії плей-оф між командами другої ліги за право ви ... Читать дальше »
Переглядів: 3118 | Додав: Admin | Дата: 21.03.2012 | Коментарі (4)

Львів: Піцан, Плієв (Сідельник, 77), Яхно (Басараб, 70), Лешко, Родін, Тимчишин (Балух, 46), Вербний (Мельник, 46), Куцяба, Гордійчук (Войтович, 55), Гарас (Козловський, 65), Онисько (Вольський, 75).
Перший гол львівська команда пропустила ближче до середини першого тайму, коли «канонірець» зумів, після навісу з флангу, чітко пробити головою, 0-1, а другий м’яч влетів у сітку Піцана після стрімкої контратаки «Арсенала» правим флангом, 0-2. Щодо «містян», то скоротити розрив міг Гордійчук, але «постріл» Павла чудово парирував екс-голкіпер «Львова» Мар’ян Марущак.

На початку другого тайму Ігор Балух обіграв захисників суперника й тричі підряд пробивав по воротах «Арсеналу», двічі м’яч відбивали, але третій раз смугаст ... Читать дальше »
Переглядів: 2576 | Додав: Admin | Дата: 17.03.2012 | Коментарі (12)

15 березня «Арсенал» взяв участь у товариському матчі проти ПФК «Суми», який очолює турнірну таблицю групи «А» другої ліги.
Гра проходила в смт. Куйбишеве на натуральному газоні. Поле було не в дуже хорошому стані, оскільки вранці був невеликий мороз, а вже ближче до початку матчу сніг розтанув, і поле стало дуже в'язке.

Обидві команди почали матч без зайвих клопотів, придивляючись одна до одної. Це говорить про те, що в дебюті зустрічі практично не було створено небезпечних моментів біля обох воріт. Лише в кінці першого тайму сумчани створили небезпечний момент. Роман Чахотін розіграв з Ігорем Мельником непогану комбінацію і в підсумку Ігор віддав точну передачу в штрафну площу на Чахотіна, який з лінії штрафного пробив по воротах, далі за допомогою рикошету від захисника м'яч пролетів над поперечиною. А вже на останній хвилині Ігор Пукась н ... Читать дальше »
Переглядів: 1769 | Додав: Admin | Дата: 15.03.2012 | Коментарі (3)

За кілька тижнів до поновлення змагань білоцерківський «Арсенал» вирушив до Криму. Та як з’ясувалося, і на півострові погода показала себе з гіршого боку, дещо втрутившись в плани підготовки команди. Про це та інше ми поспілкувалися з головним тренером канонірів Ігорем Артимовичем.
— Ігоре Климентійовичу, нещодавно завершився період заявкової кампанії. Розкажіть, хто ж поповнив команду, та чи вдалося, власне, закрити проблемні місця?

— «Арсенал» у період зимового антракту залишило четверо гравців: Сергій Костюк, Володимир Вербний, Олександр Антоненко, Богдан Мельниченко. Натомість поповнили команду Євген Симаков («Єдність»), Володимир Ординський («Гагри» Грузія), Павло Чорномаз («Зірка») і Віталій Тарновський («Сокіл»). Зараз говорити, чи вдалося закрити всі проблемні місця, гадаю, недоцільно. Лише друга ... Читать дальше »
Переглядів: 1841 | Додав: Admin | Дата: 15.03.2012 | Коментарі (3)

13 березня «Арсенал» в черговій контрольній грі зустрівся з армянським «Титаном».
Гра проходила в с. Андріївка, на трав'яному газоні досить хорошої якості, як для нинішніх погодних умов. Мабуть, це був перший повноцінний спаринг для армянців - і суперник дуже серйозний, і стан поля цілком задовільний. Команди почали зустріч обережно, придивляючись до опонентів і надмірно не ризикуючи. Перші десять хвилин гра йшла в основному в центрі поля. Спроби обох команд загострити гру успішно припинялися захисними лініями. Першими адаптувалися «каноніри». Десь з середини першого тайму ігрова ініціатива перейшла до них. І хоча особливих моментів біля наших воріт суперник і не створив, проте змусив оборону «Титану» працювати в повну силу.

Футболісти «Титану» намагалися контратакувати, але досить велика кількість браку при передачах не ... Читать дальше »
Переглядів: 2011 | Додав: Admin | Дата: 14.03.2012 | Коментарі (3)

У п'ятницю 16 березня гостем UA-Футбол стане президент ПФЛ Мілетій Бальчос.
Під час розмови обговорюватимуться питання підготовки до весняної частини чемпіонату України серед команд клубів першої та другої ліг, нових учасників змагань та організацію трансляцій матчів на телеканалі "Футбол". Окрема увага приділятиметься роботі над законопроектами "Про внесення змін до деяких законодавчих актів" (щодо забезпечення громадського порядку та безпеки до, під час та після проведення футбольних матчів) та "Про протидію досягненню фіксованих (договірних) результатів і корупції у футбольних змаганнях". Крім цього, президент ПФЛ відповість на запитання читачів сайту.

Початок спілкування - о 12:00.

ПФЛ
Переглядів: 1208 | Додав: Admin | Дата: 12.03.2012 | Коментарі (0)

8 березня «Арсенал», який нині перебуває на кримському зборі в селищі Куйбишеве, провів контрольний матч з першоліговим «Миколаєвом». Розписатися у воротах вдалося лише «містянам»: на 20-й хвилині Олексій Родевич відкрив рахунок, а на 60-й, після розіграшу кутового, Євген Лісіцин забив другий гол.
Хороше враження на миколаївських тренерів справив колишній гравець одеського «Чорноморця» Руслан Соляник (півзахисник оборонного плану), його хочуть залишити в МФК «Миколаїв».

У грі не змогли взяти участь Олефір, Войцеховський, Бровкін і Целих. Після переходу з штучного поля на трав'яне вони потягнули м'язи, тепер гравцям потрібно якийсь час для відновлення.

Окрім двох забитих м'ячів миколаївці втратили ще два стовідсоткові моменти. Після кутового атакував Чаус, але захисник вибив м'яч з лінії воріт. І відмінний шанс не ре ... Читать дальше »
Переглядів: 1804 | Додав: Admin | Дата: 10.03.2012 | Коментарі (6)

За три тижні до відновлення чемпіонату України в першій лізі команди оновлюють списки своїх складів на другу половину сезону. У білоцерківського «Арсеналу» на даний момент список складається з 21 гравця. Четверо з 21-го дозаявлені 28 лютого, представляємо їх.
Володимир Ординський (22.04.1985 р. н., півзахисник) – на фото
Перейшов з грузинської «Гагри».
Вихованець білоцерківського футболу, починав професійну кар'єру в білоцерківській «Росі», за яку в 2005/06 роках відіграв 20 ігор у другій лізі. В сезоні 2007/08 зіграв 24 гри за білоцерківський «Арсенал» у другій лізі. Володимир – історичний для «Арсеналу» гравець: 29 липня 2007 він став автором першого голу «Арсеналу» в чемпіонатах України, тоді «Арсенал» обіграв ... Читать дальше »
Переглядів: 3897 | Додав: Admin | Дата: 04.03.2012 | Коментарі (12)

Протягом останнього тижня майже минулосезонний білоцерківський «Арсенал» і кардинально оновлена вінницька «Нива» зустрічалися двічі. Перший матч пройшов 27 лютого на території «канонірів», та рахунок тоді так і не відкрили. Вчора у Вінниці відбулася гра-відповідь, мінімальну перемогу в якій здобули господарі. Тож пропонуємо вашій увазі перебіг крайнього поєдинку.
15 хв "Арсенал" створив перший серйозний момент у матчі, коли нападник гостей красиво з розвороту пробивав у ближній кут воріт "Ниви", але Гана виявився на місці, зігравши вище всяких похвал.

26 хв Широка атака "Арсеналу" закінчилася найнебезпечнішим прострілом з лівого флангу на дальню штангу, яку ледь не замкнув гравець гостей.

30 хв Глушко вивели 1 на 1 з воротарем по правому флангу, але, увійшовши в штрафний майданчик, він замість у ... Читать дальше »
Переглядів: 1516 | Додав: Admin | Дата: 04.03.2012 | Коментарі (4)

« 1 2 ... 46 47 48 49 50 ... 85 86 »
Пошук

Календар
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua