Четверг, 18.04.2024, 13:06

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » Архив новостей
12 лютого гравцю команди Сергію АЛЕКСАНОВУ виповнилось 20 років із дня народження.
Білоцерківці вітають Тебе з першим у житті серйозним ювілеєм і щиро бажають міцного здоров'я, невичерпного щастя, незрадливого кохання, надійних друзів, успіхів у житті та на футбольних полях. Також бажаємо стати непересічною особистістю та висококласним майстром шкіряної кулі. Із честю та шаною неси звання гравця ФК "Арсенал" і клуб гордитиметься Тобою!

Профіль гравця
Переглядів: 1674 | Додав: Admin | Дата: 13.02.2010 | Коментарі (0)

В рамках подготовки ко второму кругу 10 февраля «канониры» провели двумя составами контрольные поединки с винницкой «Нивой». Как и во всех остальных межсезонных спаррингах, тренерский штаб «Арсенала» в обоих матчах дал возможность проявить себя всем игрокам. Примечательно, что обе игры подопечные Игоря Артымовича провели без замен. Изначально экспериментальный состав белоцерковчан встретился с «основой» винничан.
«Нива» – «Арсенал» – 3:2

Голы: Алексанов – 2
«Арсенал»: Суслов, Шегда, Бурлин, Смишко, Кривошеев, Рыбковский, Алексанов, Коваленко, Антоненко, Герасименко, Коваль.

Несмотря на поражение в спарринге, белоцерковских болельщиков не может не порадовать тот факт, что после микротравм восстановились Анатолий Бурлин и Алексей Кривошеев и провели на поле все 90 минут.

Переглядів: 2001 | Додав: Admin | Дата: 10.02.2010 | Коментарі (1)

Одним из новичков белоцерковского «Арсенала» во время зимней паузы стал Александр Антоненко. В первой части сезона футболист выступал за «Оболонь» и провел за пивоваров восемь матчей, из которых два в рамках Кубка Украины. Также Александру Анатоненко удалось отметиться одним голом, который принес киевлянам в 11-м туре домашнюю победу над «Таврией».

- Как возник вариант с белоцерковским «Арсеналом»?

- Я хорошо знаком с главным тренером команды Игорем Артымовичем. Он работал в «Оболони» вместе с Петром Слободяном, где вел тренировочный процесс.

- То есть в команду пригласил главный тренер?

- Не совсем. Моим трудоустройством занимался мой знакомый, который позвонил Игорю Артымовичу и предложил такой вариант.

- Были и другие предложения?

- Главное, что меня устроил этот вариант. Мне не хотелось ... Читать дальше »
Переглядів: 3660 | Додав: Admin | Дата: 09.02.2010 | Коментарі (8)

5 лютого розпочався другий навчально-тренувальний збір у білоцерківського «Арсеналу». Про його хід, трансфери та контрольні поєдинки розповів наставник «канонірів» Ігор Артимович:

- Значну увагу під час білоцерківського збору звертатимемо на селекційний напрямок, - говорить Ігор Климентійович. - Для плідної підготовки нам дещо заважає морозна погода та сніг. Та все ж таки на свіжому повітрі ми будемо проводити чимало занять. Чергуватимемо вуличні заняття з роботою в легкоатлетичному манежі і в тренажерному залі. Що ж до контрольних поєдинків, то окрім двох спарингів з молодіжним складом київського «Динамо» (обидві гри закінчилися мінімальною перемогою киян – 1:2), проведемо товариську зустріч з «Оболонню». Плануємо зіграти ще кілька матчів, однак з суперниками визначимося дещо пізніше.

- Давайте детальніше поговоримо про трансферні сп ... Читать дальше »
Переглядів: 3680 | Додав: Admin | Дата: 08.02.2010 | Коментарі (1)

Своє 30-річчя 7 лютого святкує улюбленець білоцерківських уболівальників – півзахисник Анатолій ВОРОНА.

Вітаємо Вас і бажаємо, насамперед, якомога швидшого одужання, а також щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють і допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння! І сподіваємось побачити Вас на грі з харків'янами!

Профіль гравця
Переглядів: 3298 | Додав: Admin | Дата: 07.02.2010 | Коментарі (2)

5 февраля белоцерковский «Арсенал» начал второй учебно-тренировочный сбор двумя контрольными поединками с молодежным составом киевского «Динамо». Оба спарринга закончились минимальной победой киевлян, однако, по словам наставника «канониров» Игоря Артымовича, априори в этих товарищеских матчах был просмотр большого количества потенциальных новичков. В первой игре тренерский штаб белоцерковчан дал возможность проявить себя практически всем приехавшим на смотрины футболистам.
«Арсенал» – «Динамо» – 1:2

Гол: Крамар (с пенальти).
«Арсенал»: Литвин, Северенчук, Гриценко, Лемишевский, Лиховитько, Дехтярук, Войтович, Рева, Крамар, Лавренок, Бусенко.
На замены выходили: Данилюк, Алексанов.

По окончании первого спарринга на поле вышли уже хорошо знакомые белоцерковским болельщикам игроки «Арсенала». Хотя и в этом ... Читать дальше »
Переглядів: 2133 | Додав: Admin | Дата: 05.02.2010 | Коментарі (0)

Хоча в команді Антон порівняно недавно, він уже став не лише повноцінним членом колективу, а й невід'ємною його частиною.

Вболівальники футбольного клубу "Арсенал" від усього серця вітають Антона з днем народження, бажають йому здоров'я, щастя, усіляких життєвих гараздів та якомога більше здобутків і перемог разом з "канонірами"!

Профіль гравця
Переглядів: 2723 | Додав: Admin | Дата: 05.02.2010 | Коментарі (1)

Вітаємо з Днем народження захисника "Арсеналу" – Ростислава Миколайовича ГОРЕЦЬКОГО, який сьогодні розміняв свій четвертий десяток!

Щиро бажаємо життєвого щастя, міцного здоров'я й успіхів в особистому житті та на роботі. Щоб на твоєму шляху якомога рідше з'являлись труднощі і негаразди. Нехай доля буде довгою та щасливою, а тебе завжди оточує сімейний затишок та гармонія з навколишнім світом. Хай Фортуна завжди посміхається – як на футбольному полі, так і за його межами!

Профіль гравця
Переглядів: 1397 | Додав: Admin | Дата: 04.02.2010 | Коментарі (1)

Голы: Герасименко (20, с пенальти), Коваль (82).
«Арсенал»: Суслов, Шегда, Гриценко, Горецкий, Иванский, Гонщик, Войтович, Антоненко, Акимов, Коваль, Герасименко.
На замены выходили: Литвин, Алексанов, Степанюк, Крамар, Лиховитько, Чахотин, Лавренок.

Первый крымский сбор подопечные Игоря Артымовича завершили на мажорной ноте, обыграв в контрольном поединке севастопольцев. 31 января «канониры» берут курс на родной город. Первые два февральских дня объявлены выходными, а с 3 февраля у «Арсенала» начнется трехнедельная подготовка ко второму кругу соревнований в Белой Церкви.

Сергей Резниченко, пресс-служба ФК «Арсенал»

Перейти до звіту про матч від прес-служби ПФК «Севастополь»
Переглядів: 2627 | Додав: Admin | Дата: 31.01.2010 | Коментарі (3)

Голы: Середа, Смишко, Коваль, Герасименко.
«Арсенал»: Суслов, Гонщик, Гриценко, Горецкий, Иванский, Герасименко, Войтович, Суспицын, Чехотин, Середа, Антоненко.
На замену выходили: Шегда, Смишко, Степанюк, Алексанов, Товкацкий, Крамар, Коваль, Лавринок.
28 января в Алуште в рамках учебно-тренировочного сбора белоцерковчане провели предпоследний товарищеский матч. На этот раз спарринг-парнером «канониров» стал высшелиговый узбекский клуб «Навбахор».
Первые 15 минут поединка были ознаменованы небольшим территориальным преимуществом узбекских футболистов, однако украинцы, поймав соперника на контратаке, сумели открыть счет. После передачи Войтовича отличился Середа. До конца первого тайма «Навбахор» не только восстановил статус-кво, но и вышел вперед. После перерыва, когда тренерский штаб «Арсенала» провел сразу несколько замен, преим ... Читать дальше »
Переглядів: 3198 | Додав: Admin | Дата: 28.01.2010 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 80 81 82 83 84 85 86 »
Пошук

Календар
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua