Среда, 24.04.2024, 07:01

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Январь » 10 » Втрати "Арсеналу"
23:07
Втрати "Арсеналу"
Як і було заплановано раніше, 10 січня у білоцерківського «Арсеналу» розпочався другий навчально-тренувальний збір. Даний етап підготовки до другого кола також пройде у Білій Церкві.
У понеділок, всі без винятку футболісти прибули до тренувального табору команди. У вівторок, 11 січня, гравці пройдуть медичне обстеження і всі необхідні тести. На цей же день заплановано перше тренування білоцерківського колективу в новому році.

З 15 січня «Арсенал» візьме участь у традиційному Меморіалі Макарова, що буде проходити в Києві. До цього ж підопічні Ігоря Артимовича проведуть кілька двосторонніх ігор.

Так само як і на першому зборі, під час нинішнього етапу підготовки велику увагу буде приділено перегляду потенційних новачків. Як зазначив Ігор Климентійович на оглядини в «Арсенал» має прибути ціла група гравців. І саме Меморіал Макарова покликаний відповісти на питання, хто ж новобранців у другому колі стане повноправним футболістом «Арсеналу».

Нагадаємо, що і під час першого збору в тренувальному таборі білоцерківської команди також знаходилося чимало потенційних новачків, та ось тільки нині до весняного циклу змагань у складі білоцерківців підготовку продовжують лише троє з них.

Тепер про втрати. Поки що їх три. Це один із старожилів «Арсеналу», кращий бомбардир білоцерківської команди минулого сезону, форвард Роман Піцур. З певних причин нападник прийняв рішення закінчити з кар'єрою професійного футболіста. Не виключено що Рома продовжить грати у футбол, але тільки на аматорському рівні. Крім нього команду покинули нападник Ігор Швець та півзахисник Андрій Драголюк, що прийшли в «Арсенал» напередодні старту нинішнього сезону. Де вони продовжать свою кар'єру - поки що не відомо.

Другий збір «Арсеналу» завершитися в кінці січня. Точна дата буде залежати від того, як команда виступить на Меморіалі Макарова. Після чого гравцям будуть надано два-три дні на відпочинок.

Третій етап підготовки до другого кола також пройде у Білій Церкві. А з 27 лютого «Арсенал» проведе виїзний навчально-тренувальний збір. Місцем дислокації «канонірів» тренерський штаб білоцерківців вибрав кримське селище Куйбишево.

Андрій Варакін, спеціально для UA-Футбол


Переглядів: 2127 | Додав: Alex
Всього коментарів: 4
3 Alex  
шкода, що піцур пішов, і так нападників немає.... хто знає Малий в оренді в нас чи на контракті?

2 Angeliys  
Це не добре, особливо Піцур уходить, і так з форвардами туго, он приходиться захиснику Малому в форфардах числиться, і так без Деревльова туго!

4 jesterfaN  
Деревльов О_о, мего гравець, ога.

1 MaxOn  
Жаль что игроки уходят!! Но будем надеяться что новички себя покажут!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Январь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua