Четверг, 09.05.2024, 23:12

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » Архив новостей

День соборності України можна відзначати по-різному: провести мітинг, утворити живий ланцюг єдності, покласти квіти до пам’ятників визначних українських діячів…

А можна й по-іншому: зібрати воєдино своїх найближчих друзів і провести з ними товариський матч. Саме таким чином вирішило відзначити День соборності України керівництво ПФК «Арсенал-Київщина». Пропозиції зіграти товариський поєдинок до керманичів білоцерківського футбольного клубу надходили вже давно. Бажання помірятися силами з професійними футболістами виявляли ультрас «Арсеналу», білоцерківські музиканти, актори театру ім. Саксаганського, представники різних громадських організацій Білої Церкви.

... Читать дальше »

Переглядів: 2449 | Додав: Admin | Дата: 26.01.2015 | Коментарі (0)

За непідтвердженою інформацією, троє гравців перебувають на перегляді в інших командах, стільки ж можуть отримати статус вільного агента.

Як стало відомо з таблиці трансферів UA-Футболу, відразу два «каноніри» хочуть працевлаштуватися в новокаховській «Енергії». Це 22-річний воротар Ярослав Бурдейний і 35-річний нападник Олександр Омельянов. Їхнє рішення залишити команду з Київщини поділяє і 24-річний захисник Сергій Андреєв, котрий випробовує свої сили на перегляді в «Гірнику» Кривий Ріг.

Вільними агентами можуть стати 22-річний захисник Станіслав Кузнецов і двоє нападників – 20-річн ... Читать дальше »

Переглядів: 2542 | Додав: Admin | Дата: 17.01.2015 | Коментарі (1)

Компанія, що є ексклюзивним комерційним партнером ПФЛ і реалізує рекламні права її клубів, обрала для розміщення своєї офіційної сторінки безкоштовний хостинг uCoz.

Сайт у наш час – «обличчя компанії», яке створює перше враження про неї та підкреслює її статус. Якщо ж говорити про футбол, то навіть переважна більшість клубів першої ліги знаходить можливість утримувати більш-менш респектабельні представництва в Інтернеті (за виключенням новачків, котрі нещодавно піднялися з другого дивізіону та ще не обжилися на новому місці).

Коли малонадійні але безкоштовні платформи для розміщення своїх веб-ресурсів в ... Читать дальше »

Переглядів: 1156 | Додав: Admin | Дата: 15.01.2015 | Коментарі (1)

Очевидно, в «Арсеналі-Київщині» вирішили остаточно забути головну зимову традицію білоцерківського «Арсеналу».

XХ міжнародний турнір пам’яті легендарного динамівця Олега Макарова відбудеться 16-28 січня. Участь у ньому візьмуть 23 колективи з ряду областей України від Києва до Донецька, навіть команда з Грузії.

На жаль, з оприлюдненого сьогодні календаря найпопулярнішого зимового турніру України стало відомо, що білоцерківські «каноніри» на ньому не виступлять. Цього варто було очікувати, адже тиждень тому тренерський штаб команди анонсував, що відпустка червоно-білих триватиме ще місяць.

... Читать дальше »

Переглядів: 1877 | Додав: Admin | Дата: 14.01.2015 | Коментарі (1)

Перший навчально-тренувальний збір білоцерківський ПФК «Арсенал-Київщина» планує розпочати 9 лютого.

За словами головного тренера команди Миколи Литвина план підготовки до весняного циклу змагань вже зверстано. Так, втягуючий цикл триватиме до 1 березня і проходитиме у Білій Церкві. Не виключено, що наступні збори можуть пройти за межами Київщини.

Микола Вікторович відзначив, що нині, попри відпустку всі його підопічні працюють за індивідуальним графіком (його було роздано футболістам напередодні відпочинку). На першому навчально-тренувальному зборі основна увага буде акцентована на відновленні функціональних можливостей гравців. Футболісти працюватимуть ... Читать дальше »

Переглядів: 1885 | Додав: Admin | Дата: 09.01.2015 | Коментарі (0)

Одним із перших, хто нинішнього міжсезоння залишив склад білоцерківського ПФК «Арсенал-Київщина» став 25-ти річний захисник Юрій Ткачук.

Талановитий оборонець до команди прийшов влітку 2013 року, саме тоді, коли власне й було реорганізовано білоцерківський клуб. Юрію знадобилося зовсім мало часу, аби не просто стати гравцем основного складу, але й одним із лідерів команди. За два сезони, проведені в «Арсеналі», Ткачук зіграв чи не більше всіх матчів за «канонірів»… Тож саме з того, що спонукало Юрія залишити білоцерківську команду, ми й почали нашу розмову:

— Зрозумійте мене правильно, — бере ... Читать дальше »

Переглядів: 1747 | Додав: Admin | Дата: 26.12.2014 | Коментарі (0)

Білоцерківський ПФК «Арсенал-Київщина» нинішнього міжсезоння вже зазнав перших втрат. За обопільною згодою було розірвано трудові угоди з 25-річним захисником Юрієм Ткачуком (на фото) і 22-річним півзахисником Вадимом Гриппою.

Вадим Гриппа до «Арсеналу» прийшов влітку цього року і встиг провести за «канонірів» вісім поєдинків, не забивши жодного м’яча. Подейкують, що незабаром Гриппа може підписати контракт з одним із грандів словенського чемпіонату. Конкретна назва команди поки що не розголошується.

Захисник Юрій Ткачук до білоцерківської команди прийшов влітку 2013 року ... Читать дальше »

Переглядів: 3236 | Додав: Admin | Дата: 15.12.2014 | Коментарі (0)

Главный тренер Арсенала-Киевщины Николай Литвин рассказал о полугодии своей команды.

Николай Литвин, возглавивший белоцерковцев по ходу сезона, ранее работал в клубе на должности спортивного директора. Он один из тех, кто ведет всю спортивную жизнь Арсенала-Киевщины и формирует облик единственного на данный момент профессионального футбольного клуба столичной области. Мы обсудили с ним полугодие Канониров во второй лиге, а также их перспективы во второй части сезона.

– Николай Викторович, белоцерковский Арсенал-Киевщина, как и все другие клубы второй лиги, отправился в отпуск. Как долго ваша команда планирует отдыхать? ... Читать дальше »

Переглядів: 1875 | Додав: Admin | Дата: 15.12.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 15 16 17 18 19 ... 85 86 »
Пошук

Календар
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua