Воскресенье, 05.05.2024, 04:49

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » Архив новостей

Заявка "Арсеналу - Київщини" поповнилася новими іменами.

Перший - 29-річний універсальний півзахисник Денис Маринчук (на фото). Вихованець івано-франківського футболу грав за "Княжу", МФК "Миколаїв", ПФК "Олександрія", "Нафтовик-Укрнафта", "Геліос". Останніх півроку провів в "Оболоні- Бровар", зігравши за киян 7 матчів і відзначившись переможним голом у Херсоні. Також виступав за аматорський ФК "Путрівка".

Другий - 17-річний нападник Владислав Сокол. Вихованець київського "Динамо" у поточному сезоні зіграв 2 матчі в першості U-19.

... Читать дальше »

Переглядів: 1692 | Додав: Admin | Дата: 29.03.2014 | Коментарі (0)

Серед потенційних новачків білоцерківського «Арсеналу-Київщини» є півзахисник атакуючого плану Іван Петрук.
24-річний вихованець вінницького футболу, який вже пробував сили за кордоном (у молдавському «Ністру»), виступав у складі білоцерківців торік. Навесні він зіграв за «Арсенал» 12 матчів і забив 1 м'яч. Після цього Петрук виступав у складі аматорського ФК «Вінниця» (5 матчів, 3 голи в чемпіонаті області та 6 матчів, 1 гол у першості ААФУ).

Також в заявку «Арсеналу-Київщини» потраплять кілька молодих гравців: 17-річний Дмитро Лебединський (пройшов школи «Росі» та «Княжої»), 21-річний Владислав Педенко (вихованець запорізького «Металурга», торік зіграв 2 матчі в чемпіонаті ААФУ за «Ретро» з Ватутіного) та 19-річний Іван Скидан (вихованець чернігівського футболу, який раніше грав у місцевому чемпіонаті області).

... Читать дальше »
Переглядів: 2106 | Додав: Admin | Дата: 03.03.2014 | Коментарі (0)

Динамо-2: Волинець, Трубочкін (Спичка), Братков (Дугієнко), Лухтанов (Скидан), Акубардія, Карпо (Вієра), Савченко (Цибульник), Мякушко (Ісраїлов), Шваб, Хльобас (Маїк), Яремчук (Панфілов).
Арсенал-Київщина, 1 тайм: Прокопенко, Гетьман, Костюченко, Мирослін, Ткачук, Лобцов, Кізілатеш, Юрковський, Катрюк, Куба + новачок;
2 тайм: Русан, Швець, Литвиненко, Тутаров, Гришин, Пилипенко, Горобець + новачки.

Голи: Шваб, 44, Ісраїлов, 60
Друголіговий «Арсенал-Київщина» з Білої Церкви збирається почати повноцінні збори з наступного тижня, а поки команда проводить спаринги з суперниками досить високого рівня. 1 лютого білоцерківці обіграли друголіговий «Оболонь-Бровар» (Київ) завдяки голу Куби, а 8 числа зіграли внічию з «Динамо» U-19 (Київ) (у білоцерків ... Читать дальше »
Переглядів: 2862 | Додав: Admin | Дата: 16.02.2014 | Коментарі (0)

«Арсенал-Київщина»: 1 тайм - Прокопенко, Гетьман, Катрюк, Кизилатеш, Костюченко, Куба, Лобцов, Пилипенко, Ткачук, Швець, Юрковський;
2 тайм - Русан, Костюченко, Куба, Горобець, Гришин, Литвиненко, Мирослин, Тутаров, Лебединський, Калач, Шевченко, Скидан, Лихочас, Калин (підкреслено потенційних новачків).
Голи: ? - Кизилатеш
Переглядів: 1249 | Додав: Admin | Дата: 11.02.2014 | Коментарі (0)

Трагічно обірвалося життя бразильського нападника донецького "Шахтаря" Майкона Олівейри, який до останнього часу виступав на правах оренди в маріупольському "Іллічівці". Майкон загинув у Донецьку в автомобільній катастрофі...
"Це був талановитий футболіст, відкритий і доброзичливий хлопець. Майкон любив життя і вмів вносити в нього позитивні та яскраві фарби. Трагічна , передчасна і безглузда смерть вирвала з наших рядів прекрасну людину.

Майкону було всього 25 років. Страшна, важка втрата для кожного з нас. ФК "Шахтар" висловлює співчуття рідним і близьким Майкона. Світла йому пам'ять ...", - написано на офіційному сайті "Шахтаря".

Від імені білоцерківських вболівальників також висловлюємо співчуття близьким і рідним футболіста.

P. S. З особистого архіву адміністрато ... Читать дальше »
Переглядів: 2724 | Додав: Admin | Дата: 08.02.2014 | Коментарі (0)

Гендиректор білоцерківського "Арсеналу-Київщини" сподівається, що ситуацію із забороною реєстрації нових футболістів через борги по заявковому внеску вдасться вирішити найближчим часом.
У грудні та січні КДК ФФУ заборонив більше десяти клубам з усіх вітчизняних ліг реєстрацію нових футболістів. Серед причин таких санкцій – несвоєчасна оплата частини заявочних внесків і невиконання попередніх рішень КДК. Ми поцікавилися у керівника одного з цих клубів, генерального директора ФК "Арсенал-Київщина" Олександра Синьоокого, як білоцерківці збираються виходити зі складної ситуації і чи вплине це на плани підготовки команди.

– Олександре Вікторовичу, згідно з рішенням КДК від 23 грудня минулого року "Арсеналу-Київщині" заборонено дозаявляти нових гравців. За що ваш клуб підпав під санкції і чи вдасться вирішити питання ... Читать дальше »
Переглядів: 3711 | Додав: Admin | Дата: 05.02.2014 | Коментарі (0)

На стадіоні "Зірка-Оболонь”, у надзвичайно морозний, зимовий день, в товариському матчі зійшлися столичні оболонці та "Арсенал-Київщина”.
Назвати зустріч повноцінною, класичною дуеллю важко, оскільки регламент зустрічі був дещо видозмінений — команди зіграли три тайма по тридцять хвилин. Та й взагалі, поєдинок носив, швидше, експериментальний характер, аби втягнутися в ігровий ритм після довготривалої відпустки та продивитися потенційних новачків.

В усіх трьох таймах "Оболонь-Бровар” зіграла різними складами — можливість проявити себе тренерський штаб киян надав усім — від виконавців з дублю, до футболістів, які приїхали на перегляд. У підсумку ми побачили багато боротьби, але мало голів.

Переможцями екзотичного матчу вийшли саме гості — у другому таймі білоцерківці забили єдиний мяч у зустрічі. Натомість господарі поля не реалі ... Читать дальше »
Переглядів: 1574 | Додав: Admin | Дата: 05.02.2014 | Коментарі (0)

Вадим Мандрієвський, на відміну від Олега Луткова, не підтримав започатковану Ігорем Артимовичем традицію випробовувати потенційних «канонірів» на найвідомішому зимовому турнірі столичної області.
Цьогоріч традиційний Меморіал пам’яті динамівця Олега Макарова проходитиме 15–26 січня, а участь у ньому візьмуть 22 команди, що є найбільшою кількістю за 19 років проведення змагань. Силами поміряються колективи з Київської, Житомирської, Черкаської, Чернігівської областей, а також міста Києва. Проте вперше з 2011 року на турнірі не буде білоцерківського «Арсеналу».

Упродовж трьох минулих років наставники «канонірів» використовували Меморіал Макарова як полігон для випробовування потенційних новачків команди. Зокрема, під керівництвом Ігоря Артимовича 2011-го білоцерківці дійшли до півфінал ... Читать дальше »
Переглядів: 2645 | Додав: Admin | Дата: 13.01.2014 | Коментарі (0)

25-річний нападник «Арсеналу-Київщини» проміняв Білу Церкву на Комсомольськ, де захищатиме кольори місцевого ФК «Гірник-Спорт».
До «канонірів» Рябцев долучився перед початком поточної першості. Вже до кінця року став одним із кращих бомбардирів колективу – в 22-х матчах він забезпечив авторство чотирьох голів, що аналогічно показнику Джемаля Кізілатеша. Щоправда, останній всі їх забив із гри, тоді як Сергій – половину з пенальті.

Зазначимо, що стара та нова команди Сергія Рябцева зустрічалися у жовтні минулого року в Білій Церкві, результатом чого стала бойова нічия 1:1. Наразі «Гірник-Спорт» посідає другу сходинку турнірної таблиці та має в своєму активі 44 очки. Команда Київщини, в свою чергу, розміщується аж на 16-му місці з 19 заліко ... Читать дальше »
Переглядів: 1506 | Додав: Admin | Дата: 11.01.2014 | Коментарі (0)

Football.ua анализирует летне-осеннюю часть второй лиги сезона 2013/2014 «с вершин до низин»: 16 место, Арсенал-Киевщина.
Белоцерковский Арсенал очень болезненно вылетал с первой лиги. Команда, которая еще год назад была четвертой в лиге, внезапно оказалась один на один с серьезными финансовыми трудностями. Коллектив, укомплектованный опытными футболистами, тяжело пережил проблемный период, и прошлой зимой большинство игроков ушло в другие команды и даже страны. Весеннюю часть сезона Арсенал дохромал, не сумев сохранить перволиговую прописку. А летом Киевская областная федерация футбола, которая старалась делать все, чтобы не дать исчезнуть последнему профессиональному клубу региона, передала его в руки новых инвесторов.

Клуб, который летом был переименован в Арсенал-Киевщина, получил новое руководство. Президенто ... Читать дальше »
Переглядів: 2644 | Додав: Admin | Дата: 29.12.2013 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 24 25 26 27 28 ... 85 86 »
Пошук

Календар
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua