Воскресенье, 19.05.2024, 17:59

 
Меню сайту

Партнер сайту

Статистика
Анализ веб сайтов
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » Архив новостей
З’ясувалося, що 26-річний захисник «Арсеналу» Владислав Налигач може залишити команду. Кар’єру він, начебто, продовжить в одному з клубів Казахстану.
В ряди червоно-білих Влад став на початку року, прийшовши з алчевської «Сталі». Відразу потрапив до основного складу. Майже всі матчі поточного сезону відіграв без замін і провів на полі найбільше з колег – аж 1793 хвилини. Проте відзначитися голом йому не довелося, хоча шанси траплялися не раз.

Налигач – не перший футболіст, який після виступів за «канонірів» залишає країну. Раніше така ж доля спіткала Володимира Мазяра та Антона Лисюка, котрі проміняли кольори «Арсеналу» на азербайджанський «Стандард» і узбекистанський «Кизилкум» відповідно.

У даному міжсезонні це теж не єдиний міжнародний трансфер нашої команди. Можливо, після Новог ... Читать дальше »
Переглядів: 2137 | Додав: Admin | Дата: 26.12.2011 | Коментарі (5)

Перший навчально-тренувальний збір білоцерківського «Арсеналу» наближається до свого завершення.
Зібравшись ще 11 грудня, підопічні Ігоря Артимовича за цей час виконали чималий обсяг роботи. Крім того «канонірами» було проведено три контрольні поєдинки. Про спаринг із черкаським «Славутичем» (який завершився з рахунком 4:1 на користь білоцерківців) ми вже повідомляли.

Нині ж мова піде про два «товарняки» проти однієї з аматорських команд Київщини. У першому товариському поєдинку з аматорами у складі «канонірів» на поле виходили в основі потенційні новачки білоцерківського клубу і місцеві вихованці футболу, що знаходяться в «Арсеналі» на оглядинах. Гра пройшла в рівній боротьбі, як підсумок бойова нічия 2:2.

Через кілька днів суперники знову проекзаменували один одного. Але цього разу перевага була на боці аматорського ко ... Читать дальше »
Переглядів: 2012 | Додав: Alex | Дата: 24.12.2011 | Коментарі (0)

Навряд чи помилюся, якщо скажу що білоцерківський «Арсенал» став одним з головних відкриттів осіннього циклу змагань у першому дивізіоні. Несподівано для всіх підопічні Ігоря Артимовича, з перших же турів міцно влаштувалися серед лідерів і, незважаючи на велику конкуренцію, на зимовий антракт пішли займаючи високе третє місце на турнірному п'єдесталі. Однак свою розмову з головним тренером «канонірів» ми почали з підбиття підсумків першого навчально-тренувального збору, який у «Арсеналу» закінчується 27 грудня.
- У Білій Церкві ми зібралися ще 10 грудня, на так званий втягуючий збір, - бере слово наставник білоцерківської команди Ігор Артимович. - Основну увагу було приділено відновленню фізичних кондицій гравців. Кроси і двосторонні ігри чергувалися із заняттями в тренажерному залі. Користуючись нагодою, хочу подякува ... Читать дальше »
Переглядів: 1707 | Додав: Admin | Дата: 24.12.2011 | Коментарі (2)

По гарячих слідах після матчу з черкаським «Славутичем» ми попросили наставника білоцерківців Ігоря Артимовича поділитися планами його команди на зимовий антракт.
- Перший етап підготовки проведемо вдома, - розповів Ігор Климентійович. - Будемо визначатися з участю в зимових турнірах, а вже в березні місяці, напередодні відновлення матчів першої ліги, попрацюємо в Криму.

- У зв'язку з настільки високим місцем на проміжному фініші, у вашої команди, напевно, багато пропозицій щодо спарингів?

- Не сказав би, що так вже й засипали, але, от бачите - до січня ми взагалі не планували грати товариські матчі, але «Славутич» запросив, і від можливості спільно з черкащанам випробувати їх новий тренувальний стадіончик зі штучним покриттям ми ніяк не могли відмовитися ... Читать дальше »
Переглядів: 1314 | Додав: Admin | Дата: 21.12.2011 | Коментарі (0)

Голи: Постолатьєв, Проневич, Ординський - 2.
«Арсенал»: Мельниченко, Малий, Лебединець, М. Стоян, Гонщик, Проневич, Алексанов, Постолатьєв, Ординський.
На заміну виходили: Антоненко, Степанчук, Шупик, Товкацький, Славов.
У той час як більша частина колективів першої ліги ще перебуває у відпустці, у білоцерківського «Арсеналу» триває підготовка до весняного циклу змагань.

Перший збір білоцерківців проходить в режимі дворазових тренувань, бігові вправи та двосторонні ігри «каноніри» чергують із заняттями в тренажерному залі. А 20 грудня підопічні Ігоря Артимовича провели товариський поєдинок з командою другої ліги «Славутич». Спаринг пройшов на заміській тренувальній базі черкаського клубу, де саме в цей день було запущено в експлуатацію футбольне поле зі ... Читать дальше »
Переглядів: 1178 | Додав: Alex | Дата: 21.12.2011 | Коментарі (0)

Домовитись про ітерв’ю з тренером ФК «Арсенал» із Білої Церкви нам вдалося в перших числах грудня, коди більшість гравців щойно повернулись із короткочасних відпусток до місця свого працевлаштування. По закінченні першого кола вони вперше зібралися разом, аби «хором» розпочати відновлення спортивних кондицій.
- Пане Ігорю, Ви вже кілька років у Білій Церкві. Як живеться-можеться на Київщині?

- Нормально живеться і можеться. Про це належним чином подбав наш президент. Команда має всі необхідні умови для професійного зростання та удосконалення. Я відповів у руслі запитання, чи Ви мали на увазі щось інше?

- Взагалі-то моє питання зачіпало більш широкий змістовний зріз. Наприклад, як щодо особистих стосунків із президентом? Чи існує проблема втручання клубної верхівки до стратегії розвитку довіреног ... Читать дальше »
Переглядів: 2428 | Додав: Admin | Дата: 20.12.2011 | Коментарі (4)

Білоцерківським футбольним клубом цікавиться російська алмазна магнатка та народна обраниця якутського парламенту від «Єдиної Росії» Валентина Потрубейко.
50-річна депутатка, поки що, є ще й віце-президентом АК «АЛРОСА» — найбільшого в світі виробника алмазів, на який припадає майже третина світового видобутку. До кінця року Потрубейко перебуватиме у відпустці, після якої, начебто, має бути звільнена. Ймовірною причиною називають боротьбу компанії з корупцією. Сама ж Валентина Анатоліївна з рішенням свого керівництва не згодна й оскаржила його в суді, який уже навіть встиг призупинити дію наказу про її звільнення. Перше засідання відбудеться за тиждень.

До речі, ім’я Валентини Потрубейко фігурує в гучній судовій справі не вперше. Кілька років тому під сумнів була поставлена законність її об ... Читать дальше »
Переглядів: 2436 | Додав: Admin | Дата: 18.12.2011 | Коментарі (15)

Вже традиційно білоцерківський «Арсенал» першим з команд першої ліги розпочав підготовку до весняного циклу змагань.
Підопічні Ігоря Артимовича зібралися в Білій Церкві 10 грудня, на так званий втягуючий збір, який триватиме два з половиною тижні і пройде на заміській базі «Арсеналу» в с. Шкарівка, де для повноцінної підготовки гравців створені всі необхідні умови. За словами наставника «канонірів», основна увага під час першого збору буде приділена відновленню фізичних кондицій гравців. Кроси і двосторонні ігри будуть чергуватися із заняттями в тренажерному залі. Про товариські матчі поки що нічого невідомо, хоча не виключено що кілька спарингів «Арсенал» таки може провести.

На перший збір прибули всі футболісти «Арсеналу», виняток становить лише Сергій Костюк, який покинув білоцерківську команду і вже встиг уклас ... Читать дальше »
Переглядів: 1454 | Додав: Admin | Дата: 12.12.2011 | Коментарі (0)

В «Арсеналі» 25-річний півзахисник провів останні півтора сезони, за які забив три голи у 33-х матчах.
Сьогодні стало відомо, що Сергій мігрував до харківського «Геліосу», в якому вже виступав у сезонах 2008/2009 і 2009/2010. За той період він провів у червоно-чорній футболці клубу 31 гру (включаючи матчі в розіграші Кубка країни) і відзначився в них одним забитим м'ячем — повідомила прес-служба харків'ян.
Переглядів: 1488 | Додав: Admin | Дата: 29.11.2011 | Коментарі (3)

Голи: Луцик 42, Костюк 11, Постулатьєв 49, 62, Антонюк 90+2
Арбітр: Геннадій Махно (Кіровоград)
ФК «Львів»: Череднюк, Лазар, Мостовий (к), Жук, Заставний, Гринчишин (Петрик, 68), Грицай (Гончарук, 89), Луцик, С.Косар, Козловський, Казан (Химич, 55). НЗ: Рипновський, Варивода, В. Косар, Макарович.
«Арсенал»: Марущак, Стоян, Лебединець, Налиган, Малий, Проневич, Костюк (Славов, 74), Леонов, Алексанов (Вербний, 76), Гонщик (Антонюк, 80), Шупік (Постулатьєв, 46). НЗ: Суслов, Антоненко.
Попередження: Жук 27 – Шупік 29
Футбольний клуб «Львів» нарешті повернувся до рідного міста. Це була перша гра «синьо-золотих» на стадіоні «СКА» після чотирьохрічної перерви. Клуб довго йшов до цього ... Читать дальше »
Переглядів: 4376 | Додав: Admin | Дата: 20.11.2011 | Коментарі (21)

« 1 2 ... 49 50 51 52 53 ... 85 86 »
Пошук

Календар
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Лінки

Follow arsenalbc on Twitter


Арсенал БЦ - Офіційний сайт

FANAT Fan News

Решта сайтів »


arsenalbc.of.ua